П`ятниця, 03.05.2024, 23:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 12 » Турбота – це не лише матеріальні блага, а дуже часто просте людське щире слово та вільна хвилина для спілкування
10:50
Турбота – це не лише матеріальні блага, а дуже часто просте людське щире слово та вільна хвилина для спілкування
 
12
Під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського відбулася нарада з питань покращення роботи в рамках реалізації в місті обласної акції "Зірка пам'яті".

На нараді були присутні: керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, начальник управління соціального захисту населення А.Волошина, начальник відділу освіти Н.Попова, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Т.Костікова, представники міської громадської організації ветеранів України (голова Г.Бабійчук, член Ради ветеранів П.Ніколаєв), лікарняних закладів міста (головний лікар Відділкової лікарні ст. Знам'янка С.Тимошенко), селищної ради (інспектор по обліку І.Сєдова), Спілки підприємців міста (голова С.Кліпацький, заступник голови В.Олійник, керуючий справами А.Ткаченко).
  
12
Ігор Борисович довів до відома учасників наради статистичну інформацію у розрізі регіонів Кіровоградської області по охопленню увагою ветеранів Великої Вітчизняної війни з боку усіх відповідальних закріплених. 

Звертаючись до присутніх, міський голова І.Крижановський зазначив: "Ветерани Великої Вітчизняної війни повинні постійно відчувати всебічну підтримку і допомогу з боку оточуючих. Соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича та обласна акція "Зірка пам'яті" – це насамперед ті краплини вдячності, які на сьогоднішній день ми маємо висловити тим, хто, ризикуючи своїм життям на фронтах Великої Вітчизняної війни, виборював свободу та незалежність нашої Батьківщини. З кожним роком їх стає все менше і менше, тому ми всі разом повинні зробити їх життя кращим, і не лише у святкові та ювілейні дні, а повсякчас, адже турбота про ветеранів є пріоритетним напрямком у роботі влади. Глава Держави постійно наголошує на необхідності посилення уваги до проблем ветеранів, консолідації зусиль влади, громадськості та соціально відповідального бізнесу для максимального охоплення ветеранів війни заслуженою турботою".

Начальник управління соціального захисту населення А.Волошина ознайомила присутніх з результатами виїзної перевірки в рамках акції "Зірка пам'яті", яка проводилася в жовтні 2013 року спеціалістами управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА, шляхом безпосереднього відвідування на дому ветеранів Великої Вітчизняної війни.

В плідній і конструктивній розмові учасники наради визначили напрямки подальшої роботи, направленої на посилення уваги ветеранам Великої Вітчизняної війни з боку представників влади, медичних, освітніх, соціальних закладів та соціально відповідального бізнесу, тобто п’яти сфер різноманітної діяльності, які системно мають допомагати ветерану в його повсякденних клопотах та уособлюють в собі п’ять променів "Зірки", у центрі якої символічно знаходиться ветеран.

Підводячи підсумки наради, Ігор Борисович наголосив: "Я буду постійно вимагати від себе особисто та від відповідальних закріплених зайвий раз нагадати про себе та відвідувати ветеранів Великої Вітчизняної війни без всілякої нагоди, а просто, щоб приділити увагу, а можливо й посприяти у вирішенні повсякденних потреб. Турбота – це не лише матеріальні блага, а дуже часто просте людське щире слово та вільна хвилина для спілкування".
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1028 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты