Четвер, 02.05.2024, 06:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Турбота про мешканців міста, зокрема, про людей з обмеженими фізичними можливостями – один з пріоритетних напрямків роботи діючої влади
20:33
Турбота про мешканців міста, зокрема, про людей з обмеженими фізичними можливостями – один з пріоритетних напрямків роботи діючої влади
12
Одна із соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича передбачає створення сприятливих умов для осіб з особливими потребами в частині забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації. Дана ініціатива знайшла своє втілення і в нашому місті.

Протягом дев'яти місяців поточного року 144 особи з обмеженими фізичними можливостями звернулися до управління соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому з метою забезпечення їх необхідними засобами реабілітації за індивідуальним замовленням. Спеціалістами управління заповнені анкети, їх дані внесені до Центрального банку даних з проблем інвалідності та видані направлення на заводи-виробники технічних та інших засобів реабілітації.

Доставка виготовлених за особистим вибором інваліда засобів пересування та реабілітації за місцем проживання особи здійснюється Сервісним центром або управлінням соціального захисту.
 
12
 
Станом на 01.10.2013 року необхідними засобами реабілітації забезпечена 131 особа з обмеженими фізичними можливостями, в т.ч. через управління соціального захисту населення - 44 особи, через сервісний центр - 65 осіб, через пункт прокату терцентру – 22 особи.

У керівництва міста завжди на постійному контролі перебувають завдання і доручення Глави Держави, щодо створення
сприятливих умов для осіб з особливими потребами, тож жодне звернення не залишається, поза увагою влади. Підтвердженням цього є сприяння у прискоренні виготовлення та доставки інвалідних візків інвалідам - мешканцям нашого міста – Паричневу В.О. та Зеленському С.М. Після особистого втручання міського голови І.Б.Крижановського проблеми були вирішені у найкоротший термін. 

«У напрямку виконання завдання Президента України Віктора Януковича щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни працюють усі рівні влади, в тому числі міська, адже це люди, яким ми завдячуємо власним життям та своїм майбутнім. Тому я з відповідальністю та щирістю ставлюсь до них і намагаюся особисто допомагати ветеранам у вирішенні їх проблем», - зазначив міський голова, коментуючи проведену роботу.

Також і сьогодні міський голова І.Б.Крижановський разом із начальником управління соціального захисту населення Волошиною А.М., головою міської громадської організації ветеранів України Бабійчук Г.О., відповідальними закріпленими, медичними працівниками здійснив робочі поїздки до ветеранів Великої Вітчизняної війни за місцем їхнього проживання з метою вивчення стану їх соціального та медичного захисту у рамках обласної акції "Зірка пам'яті" , зокрема
відвідали інвалідів Великої Вітчизняної війни Приходька В.П. та Деркача І.В. 

Ветерани пригадали тяжкі воєнні роки, розповідали про проблеми, які їх хвилюють, ділилися своїми надбаннями.

Ігор Борисович, в свою чергу, дав конкретні завдання  закріпленим відповідальним по вирішенню проблемних  питань ветеранів війни та взяв їх реалізацію під особистий контроль. Крім цього, міський голова вручив Приходьку Василю Порфирійовичу   необхідну для нього медичну паличку. 

Ця подія стала свідченням того, що турбота про мешканців міста, зокрема, про людей з обмеженими фізичними можливостями – один з пріоритетних напрямків роботи міської влади.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 959 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты