П`ятниця, 26.04.2024, 17:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 18 » Турботу і увагу - кожній дитині!
11:14
Турботу і увагу - кожній дитині!
12
У Знам’янці з робочою поїздкою перебував голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Ніколаєнко Андрій Іванович. Він побував у Знам'янському дитячому будинку-інтернаті та у Знам'янській спеціальній школі-інтернаті.
12Директор Знам'янського дитячого будинку-інтернату Валько Тетяна Іванівна, директор Знам'янської спеціальної школи-інтернату Заруцька Надія Володимирівна ознайомили очільника області з роботою підпорядкованих їм закладів. Андрій Ніколаєнко оглянув дитячі кімнати, навчальні та побутові приміщення, поспілкувався з дітьми та вихователями.
12«Найголовніше, що тут панує спокійна і доброзичлива атмосфера, діти усміхнені і відкриті до спілкування, незважаючи на ті важкі фізичні та розумові обмеження, що їх спіткали у житті. Кожна дитина повинна відчувати любов і підтримку дорослих, а ми, в свою чергу, повинні постійно піклуватися про здоров’я і благополуччя таких дітей – це є нашим обов’язком»,- підкреслив керівник області. Андрій Іванович відзначив роботу педагогічних та медичних працівників, які працюють у дитячому будинку-інтернаті та у спеціальній школі-інтернаті, адже вони з теплом та великою любов’ю ставляться до малечі. А діти відчувають постійну турботу. На сьогодні Знам’янська спеціалізована школа-інтернат є чи не єдиним закладом такого типу в області, де надають медичну допомогу та проводять реабілітацію для дітей, хворих на дитячий церебральний параліч та інші вади опорно-рухового апарату.
12
12У Знам’янському дитячому будинку-інтернаті перебуває більше 120 дітей з фізичними та розумовими вадами, які потребують спеціального догляду та реабілітації. У спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті навчається 176 учнів віком від 6 до 20 років, з них 32 учні – з категорії дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, 53 учні – діти –інваліди.
«Права та інтереси усіх дітей повинні бути максимально захищені. Президент визначив це питання одним із ключових національних пріоритетів і зобов'язує владу працювати в інтересах дітей. Усі діти повинні бути охоплені турботою та увагою, щоб у ці святкові дні жоден малюк не залишився без подарунка. Це вимога Глави держави до влади на місцях», – наголосив Андрій Ніколаєнко.
Голова облдержадміністрації привітав дітей та вихователів із Днем Святого Миколая та із наступаючими новорічними і різдвяними святами, побажав їм здоров’я, успіхів у навчанні, а також подарував вихованцям закладів солодощі.
Керівник області також подарував Знам’янському дитячому будинку-інтернату ноутбук, а спеціалізованій школі-інтернату – плазмовий телевізор, з тим, щоб дозвілля малечі було ще цікавішим.
Вихованці закладів подарували Андрію Івановичу вироби, зроблені власними руками, порадували гостей піснями, віршами, таночками у власному виконанні, а дорослі відповідали їм веселими посмішками та бурними оплесками.






Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 816 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты