П`ятниця, 03.05.2024, 06:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 18 » Туристичне обличчя України
09:30
Туристичне обличчя України
      
12 В рамках роботи ІІ Київського міжнародного туристичного форуму, який пройшов у Києві з 10 по 12 жовтня 2013 року, відбулася перша публічна презентація Концепції туристичного бренду України.

Під час презентації, Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул, зазначив, що «Важливою складовою розвитку туризму в Україні є брендування країни. Національний бренд має допомогти зрозуміти багатогранність культури нашого народу, його багату історію. Це перший крок, емоції, які мотивують до відвідування країни. Він розкриває туристичну привабливість».

Відомо, що брендинг країни – це стратегія і послідовні дії, адекватні нашому менталітету, географії, можливостям, конкурентному оточенню. Тож національний бренд повинен допомогти зрозуміти багатогранність культури нашого народу, його багату історію.

Зараз вже проведено ряд експертних обговорень розробленої концепції і графічних рішень. Затвердження ж туристичного бренду України відбудеться після обговорення громадськістю та експертами. Ще можна все змінити. Розробники відкриті для отримання оцінки та рекомендацій.

Відділ культури і туризму запрошує знам’янчан долучитись до обговорення та висловити свої думки під час дискусій в соціальних мережах.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 810 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты