П`ятниця, 03.05.2024, 06:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 18 » На сесії міської ради
13:10
На сесії міської ради
      
12 На розгляд 46 сесії міської ради було винесено 33 проекти рішень, що стосувалися життя міста. Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 27 грудня 2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», збільшивши доходи та видатки міського бюджету та здійснивши перерозподіл видатків міського бюджету відповідно до розрахунків головних розпорядників.

Міська рада внесла зміни до Положення про управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради, Програми благоустрою міста Знам’янка на 2012-2015 роки та Міської цільової комплексної Програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти на 2011-2015 роки.

Також, міська рада заслухала інформацію начальників відділів міськвиконкому про хід виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами у м. Знам’янка на 2009-2013 роки, розвитку малого підприємництва у м. Знам’янка на 2012-2014 роки, сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства м. Знам’янки на 2012-2015 роки, підтримки хореографії та розвитку масового танцювального руху у місті Знам’янка на період до 2015 року та правової освіти населення на 2011-2015 роки.

На виконання Бюджетного кодексу України, міська рада затвердила Порядок надходження та використання пайових внесків на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Знам’янка. Відповідно до листа начальника Знам’янського УЕГГ Ф.Самаріна, міська рада прийняла в комунальну власність міста безгосподарську ШРП, яка знаходиться на території Знам’янської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат

І-Ш ступенів та доручила управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради оформити документи щодо безоплатної передачі даного об’єкту на баланс ЗУЕГГ.
Міською радою затверджено ряд Програм: патріотичного виховання населення на період до 2017 року; оздоровлення і відпочинку дітей на 2014-2017 роки.

Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про врегулювання земельних відносин, продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення, надання згоди на суборенду земельної ділянки, затвердження технічної документації із землеустрою, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, уточнення площ земельних ділянок А також, відповідно до Наказу міністерства аграрної політики та продовольства в Україні, міська рада затвердила посадовий склад конкурсної комісії по закупівлі з виконання робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурсних засадах.

Окрім низки земельних питань, на пленарному засіданні було підтримано чимало депутатських запитів.
На сесії депутати заслухали інформацію інспектора ДАІ Московця І.В. щодо стану дорожнього руху по місту Знам’янка та звіт начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Лаптєвої Л.О. про роботу ліквідаційної комісії Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик».

На сесії міської ради були присутні керуюча справами міськвиконкому Тесленко Н.О., начальники управлінь та відділів міськвиконкому, селищний голова смт. Знам’янка Друга Філіпенко С.І., старший прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Іванченко І.О., засоби масової інформації.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 860 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты