Четвер, 28.03.2024, 11:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Травень » 15 » Турнір з гандболу
07:40
Турнір з гандболу
12
Наприкінці квітня 2017 року,  в спортивному залі КДЮСШ зібралися  прихильники     гандболу!

І не лише задля того, щоб позмагатись у силі, спритності і просто відпочити а, насамперед, для того, щоб вшанувати пам’ять тренерів Знам’янського гандболу.

Гандбол – популярний в Україні командний вид спорту. Це жорстка і видовищна спортивна гра, яка має в нашій країні безліч шанувальників: майстрів, любителів і просто захоплених вболівальників. Гандбол не менш захоплююча гра, ніж футбол. Вона гармонійно розвиває тіло, навички командної роботи, тренує витривалість, силу, вольові якості.  

Українському гандболу 108 років і, упродовж кількох десятиріч, вважався еталоном у світі.  В  повній мірі – це  заслуга тренерів.   
12

Тренер – це, перш за все,  справжній професіонал  захоплений своєю роботою. Він природним хистом, працелюбністю, наполегливістю згуртовує навколо себе своїх вихованців. Тільки він знає яких великих зусиль, досвіду і навчання потрібно щоб досягти найкращих результатів.

Тому на знак великої пошани турнір був присвячений саме пам’яті тренерів Знам’янського гандболу. Це Касьяненко Олег Костянтинович та Григорьєв Борис Володимирович які були родоначальниками Знам’янського гандболу. Це Мельниченко Іван Йосипович, Мельник Іван Павлович, Лежненко Юрій Іванович -  вихованці яких досягли високих результатів не лише на спартакіадах області, а і у Чемпіонатах України. 

Цій кагорті тренерів нашої спортивної школи було ким пишатися, їх досвід був неоціненний та пам’ять про них залишиться назавжди.

Найзаслуженішою відзнакою наших тренерів залишається пам’ять про них у колі друзів, послідовників, сподвижників спортивного руху, тож на  турнір приїхали команди з Гребінки та Кам’янське. 
12

Команди привітали начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Знам’янського міськвиконкому Р.Ладожинська, голова федерації гандболу у місті Знам’янка В.Дзига та головний тренер гандбольного клубу «Локомотив»  В.Довгаленко.

Почесними гостями турніру стали ветерани гандбольного руху нашого міста: Микола Серов, Віктор Савченко, Володимир Довгаленко, Дмитро Овчаров, Віктор Щава, Віктор Грибов, Валерій Бойченко, Юрій Коваленко, Олександр Макаров, Михайло Нестеров, Тетяна Біленко – яким було вручено пам’ятні медалі турніру. 

Як завжди, на полі вирувала атмосфера справжнього спортивного видовища, напруженість, велика кількість гострих моментів і, в той же час, доброзичливе ставлення до суперників. Ігри проходили начебто на одному подиху.  

Звичайно, на такому турнірі пам’яті, знам’янчани не могли не перемогти – тож перемога залишилась за нами!  

Перемогу виборювали: Дзиґа Сергій,  Кураєв Віктор, Довгаленко Володимир, Безребрий Валерій, Нежибецький Родіон, Щупка Сергій, Балясник Данило, Лежненко Микола, Ліннік Валентин, Чмир Костянтин, Сопов Михайло. 

При підведенні підсумків, командам були вручені кубки, дипломи та медалі. 

Знам’янська гандбольна команда «Локомотив» щиро вдячна тим, хто надав підтримку у проведенні турніру, а це приватні підприємці В.Матвієнко, С.Куц, С.Нестеров, первинна профспілкова організація локомотивного депо м.Знам’янка на чолі із В.Хохловим а також завідуюча відділу дозвілля та роботи з молоддю міського Палацу культури В.Кравченко, яка допомогла зробити турнір насправді урочистим.

Та це ще не все… адже напередодні Дня перемоги наші гандболісти порадували нас ще однією перемогою, виборовши перше місце у Відкритому чемпіонаті Кіровоградської області з гандболу серед ветеранів. Тож нам є на кого рівнятися, ким пишатися, до чого прагнути. 

Вітаємо переможців, та бажаємо їм подальших успіхів.
 
Начальник відділу молоді, спорту 
та охорони здоров’я                                                                 Р.Ладожинська

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1074 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты