Субота, 04.05.2024, 19:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 19 » У «Базі знань» Міндоходів відтепер можна знайти відповіді не тільки з питань податкового, а також митного законодавства та ЄСВ
11:40
У «Базі знань» Міндоходів відтепер можна знайти відповіді не тільки з питань податкового, а також митного законодавства та ЄСВ
                         
12 Міністерство доходів і зборів України, яке об‘єднало податкову та митну служби має на меті, перш за все, створення комфортної для бізнесу та громадян системи податкового та митного сервісу і, як похідну від цього – стабільне наповнення бюджетів всіх рівнів.

Важливою умовою досягнення цієї мети є масштабна електронізація відомства, побудова сучасної та потужної ІТ-інфраструктури. Сьогодні вже функціонує цілий ряд сервісів.
Одним із таких сервісів є «База знань» Міндоходів - автоматизована база уніфікованих відповідей на запитання суб‘єктів господарювання та громадян. Її формує та підтримує в актуальному стані Інформаційно-довідковий департамент Міністерства доходів і зборів України (далі – ІДД).

За допомогою «Бази знань», розміщеної на офіційному веб-порталі Міндоходів www.minrd.gov.ua, платники податків і зборів можуть отримати відповіді з питань податкового, митного законодавства, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на органи Міндоходів.

Також відповіді на запитання можна безкоштовно отримати в ІДД, зателефонувавши з 8-00 до 20-00 (крім суботи і неділі) зі стаціонарного телефону за номером 0-800-501-007 або надіславши на електронну адресу idd@minrd.gov.ua (цілодобово).

 ГДПІ з питань інформаційно-комунікаційного супроводження Знам»янської ОДПІ 

Категорія: Знам’янська ОДПІ інформує | Переглядів: 748 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты