Четвер, 28.03.2024, 12:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 21 » У Будинку культури смт Знам’янка Друга відбулося свято присвячене Дню Святого Миколая
13:56
У Будинку культури смт Знам’янка Друга відбулося свято присвячене Дню Святого Миколая
12
19-го грудня всі діти чекають з нетерпінням, адже саме цього дня Святий Миколай всім чемним дітям дарує солодощі та багато сюрпризів.

У Будинку культури смт Знам’янка Друга 19 грудня 2017 року о 10 годині відбулося свято присвячене Дню Святого Миколая. Для дітей було підготовлено багато сюрпризів, як приємних, так і солодких. 

Завітали на свято учні ЗШ№6, вихованці дитячого садочка «Калинонька», вихователі, вчителі та батьки. 
12

Все почалося з цікавої історії, як п’ятеро дівчат пішли до лісу шукати проліски, але знайшли тільки неприємні пригоди. П’ятеро дівчат усіх запросили до ігрової програми під назвою «Зимові розваги». 

Дівчинка Пеппі хотіла дуже грати на вулиці, а клоун Біба не любить холод і запропонував пограти вдома з усіма дітьми. 
12
Всі грали в ігри, танцювали і співали разом с Пеппі та Бібою. Пеппі запитала у дітей чи добре вони себе поводили, на що діти голосно відповіли «Так!» і одразу завітав Святий Миколай, привітавши дітей зі святом він з собою приніс не лише солодощі, а й казковий сюрприз, а саме чарівну виставу «Маленька відьма» у виконанні старшої театральної групи Будинку культури (кер. Іванова А.). 
12

Розповідь велася про маленьку відьму, яка хотіла танцювати разом з дорослими, але вона робили тільки хороші справи і за це її не допустили. Маленька відьма вирішила провчити відьом і все ж таки це зробила та на радощах зі своїм другом – чорним котом танцювала. 

Після закінчення вистави Святий Миколай пригостив усіх солодощами, які підготували адміністрація Знам’янської Другої селищної ради , діти залишилися задоволеними та щасливими. 
12
Задіянні у святі старша театральна група: А. Домбровська, А. Літвінова, К. Кириленко, Д. Кірій, В. Кучеренко, М. Овечкін, О. Хорунжая, О. Гусаренко; молодша театральна група: О. Зарецька, К. Лебединець, В. Палкіна, В. Пономарь, А. Домбровська. Ролі Біби грала директор Будинку культури І. Коломійченко, а ролі Пеппі виконала художній керівник А. Іванова.
Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 928 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты