Субота, 27.04.2024, 04:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 10 » У Будинку культури смт. Знамянка Друга відбувся святковий концерт до Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва
15:59
У Будинку культури смт. Знамянка Друга відбувся святковий концерт до Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва
12
Вираз «Культура-це простір, в якому проходить людське життя» актуально у всі часи. Саме культура, в тому числі національна, впливає на формування особистості людини з самих ранніх років. 

Українська культура досі зберегла свою чистоту, самобутність, яскраву індивідуальність. І заслуга в цьому працівників культури і аматорів народного мистецтва. 
12
Це працівники музеїв і бібліотек, будинків культури і клубів, театрів і кінотеатрів, керівники художніх колективів. 

На честь цих людей 09.11.17 року у Будинку культури смт. Знамянка Друга відбувся святковий концерт до Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. В ньому прийняли участь талановита молодь селища, вчителя шкіл, солісти Будинку культури.  
12

З вітальними словами та побажаннями творчих злетів, аншлагів та творчого розвитку, звернувся до колективу Будинку культури та  всіх учасників художньої  самодіяльності  селищний голова Москаленко Сергій Борисович, і нагородив  учасників самодіяльності за активну участь подяками та квітами.  Чудовими виступами порадували вокалісти Будинку культури, а саме: Рибнікова Г., Азаров С., Москаленко М., Кірій Д., Іванова А.  
12

А також чудові номери представив вокальний колектив «Горлиця»,  керівник Коломійченко І., та молодша і старша вокальна група, керівник Іванова А. Вокальна група «Оксамит» ЗШ№7 керівник О. Хрипта. Танцювальний настрій створив хореографічний колектив естрадного танцю «Сузір’я» ЦДЮТ,  керівник Андрєєва О. 

Дебютантами цього свята були вихованці дитячого садочку №5 «Калинонька»,  керівник Андрєєва О. Розбавив святкову атмосферу гумором виступ  театральної студії, керівник Іванова А., показавши цікаві життєві ситуації, розвеселили та підняли настрій глядачам. На десерт був виступ ВІА «PUMA», керівник Азаров С. Учасники  ансамблю  привітали зі святом та підготували цілий блок святкових пісень, які нікого не залишили байдужими.  
12
Завершенням концерту була пісня присвячена працівникам культури, яку виконували усі солісти будинку культури. 

Прекрасну теплу атмосферу свята створили своїми роботами  члени клубу «Майстриня» Будинку культури: Світлана Янкович – художник-аматор, Олена Чістякова – в’язання гачком, Світлана Пономарьова – прикраси зі стрічок, Ірина Колеснікова – вироби, прикраси з полімерної глини, Інна Дубосар – народний майстер з села Дмитрівка. Діти і дорослі, гості та учасники свята отримали позитивний, теплий настрій  на виставці виробів декоративно-ужиткового мистецтва і від занять на майстер класах – вчилися мистецтву виготовлення неповторних українських витинанок, народних іграшок та сувенірів, які організували і залюбки проводили  Інна Дубосар і Стальміра Чередніченко.
Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 932 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты