П`ятниця, 26.04.2024, 06:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 28 » У Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася театралізована лялькова вистава по мотивам української народної казки «Колобок»
14:22
У Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася театралізована лялькова вистава по мотивам української народної казки «Колобок»

12

Перші дні весняних канікул подарували найменшим мешканцям нашого міста подорож у чарівний світ казки. Так, у Центрі дитячої та юнацької творчості (дир.. Г.Подвиженко) відбулася лялькова вистава по мотивам української народної казки «Колобок».

Підготували театралізовану постанову юні актори гуртка «Ляльковий театр» (кер. К.Зайченко). Розпочалася вистава з неповторної хореографічної постанови  «Карпати» у виконанні Україночки (Юлії Степанової). Але не встигли вщухнути оплески глядачів як під чарівну казкову мелодію на сцені з’явився автор (Олександра Гвоздик), яка і розпочала подорож у таємничу пригоду.

12

В ній головний персонаж Колобок (Анастасія Лисенко) намагався пізнати таємниці навколишнього світу. Саме він, цей світ, здається йому таким прекрасним тому, що на його думку, в ньому все живе має жити у мирі та злагоді. Саме тому він залишає Діда (Вероніка Шишкіної) з Бабою (Олександра Єщенко) та услід за Метеликом (Дар’я Шкурко) та Грибочком (Богдан Мельниченко) вирушає у свою пригоду. Але в же перші його зустрічі з Зайчиками (Марією Демчук, Сонею Волощенко), Ведмедиком (Іваном Захаровим) та Лисичкою (Поліною Поляковою) дозволяють Колобку наочно пересвідчитись у тому. Що дружба – це робити добро ближньому. І коли вже здавалося, що хитра Лисичка з’їсть головного Героя на допомогу йому прийшли його нові друзі і вже потім навіть Лисичка розчулилася і попросила у всіх вибачення.

А підкреслила вона свої гарні наміри чудовим виконанням фінальної пісні.

12

Важко описати словами захоплення глядачів від виступу гуртківців, так як окрім традиційної гри ляльками, кожен казковий герой мав змогу показати себе і перед лаштунками ширми.

Прекрасний музичний супровід, жива гра акторів та яскраві декорації створили справжню казкову атмосферу. Іноді навіть здавалось, що це дійсно відбувається у реальному світі, а не є театральною постановою.

По закінченню вистави з вітальним словом з нагоди Міжнародного Дня театру та вдячності за яскравий виступ юних акторів до всіх присутніх в залі звернулася депутат міської ради 7 скликання Зіньковська І.В.

В свою чергу директор ЦДЮТ Подвиженко Г.І. також зазначив, що розвиток театрального напрямку є вкрай важливим для всестороннього розвитку дитини.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 933 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты