Вівторок, 07.05.2024, 07:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 28 » У ДНЗ №5 «Калинонька» відбулось методичне об’єднання завідуючих та методистів на тему «Художньо-естетичний розвиток дітей шостого року життя
11:51
У ДНЗ №5 «Калинонька» відбулось методичне об’єднання завідуючих та методистів на тему «Художньо-естетичний розвиток дітей шостого року життя
 
12         28.03.2012р. у ДНЗ №5 «Калинонька» відбулось методичне об’єднання завідуючих та методистів на тему «Художньо-естетичний розвиток дітей шостого року життя згідно програми «Впевнений старт».
Вихователями Савкіною Наталею Миколаївною, Мельниченко Світланою Євгеніївною та Калашніковою Тетяною Сергіївною було продемонстроване нестандартне заняття у вигляді Вернісажу поезії, музики та мистецтва на тему «Світ мистецтва – світ чарівний і незвичайний».
Присутні були переконані, що пріоритетним напрямком роботи ДНЗ №5 «Калинонька», на сучасному етапі, є розвиток творчих здібностей малюків, створення розвивального середовища та належних умов для всебічного розвитку, виявлення природних задатків здібностей, схильностей і їх збагачення.
Родзинкою вернісажу стала ідея використання техніки малювання пальчиком по склі. Діти із захопленням створювали ілюстрації чотирьох пір року на загальному полі «Чарівному склі». Дане дійство супроводжувалось чудовими творами композиторів-класиків Чайковського І.П., Вівальді. Самі малюки із радістю виконували сучасні пісні автора Наталії Май. Урізноманітнювали і прикрашали вернісаж таночки: «Серебристые снежинки», «Польові маки», «Кленові листочки», «Веселі грибочки» всі вони виконувались із неабияким артистизмом.
Особливої уваги заслуговували костюми, які створені руками вихователів та іншими членами колективу.
В результаті членами методичного об’єднання на чолі із методистом міськво Скляровською Л.Д. була дана висока оцінка проведеному заходу, а особливо завідуючій ДНЗ Довгалевській С.А., методисту Марченко О.В. та вихователям, які брали безпосередню участь у підготовці та проведенні вернісажу.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 742 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты