Середа, 24.04.2024, 11:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 6 » У гості до рятувальників завітали вихованці Знам’янського дошкільного навчального закладу №2 «Теремок»
13:46
У гості до рятувальників завітали вихованці Знам’янського дошкільного навчального закладу №2 «Теремок»
12
06 жовтня 2017 року до пожежно-рятувального підрозділу м.Знам’янки  приходили вихованці Знам’янського дошкільного навчального закладу №2 «Теремок» (Зав. Мазур О.В.).  

Ексурсію було організовано з метою навчання дітей правилам безпеки, суворе дотримання яких дозволить уникнути багатьох прикрих ситуацій, травмування і загибелі маленьких непосид.  

Зокрема працівники Служби порятунку детально розповіли дошкільнятам, які вчинки призводять до надзвичайних подій, яким правилам потрібно слідувати, залишаючись самими вдома, відпочиваючи у лісі чи біля води, як урятуватись під час пожежі в будинку чи громадському місці. 

12
А ще рятувальники популяризують культуру безпеки, розповідаючи про щоденну працю бійців пожежно-рятувальної служби, дозволяючи допитливим дітлахам роздивитись і навіть посидіти за кермом пожежного автомобіля, демонструючи можливості технічного оснащення служби.

Варто зазначити, що такі екскурсії мають неабияке виховне значення, оскільки підвищують інтерес дітей до питань безпечної життєдіяльності та дають змогу пригадати правила безпеки. 

12
Вдячні малюки за проведену екскурсію, подарували працівникам міськрайвідділу ДСНС малюнок, виготовлений власноруч на протипожежну тематику з підписом «Мужнім пожежним від вихованців ДНЗ №2 «Теремок», група «Гномики». Працівники Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області подякували дітлахам за такиий чудовий подарунок, а також запросили до нових зустрічей і спілкування.
 
Знам’янський МРВ Управління ДСНС України
у Кіровоградській області 
Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 936 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты