Неділя, 05.05.2024, 06:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 28 » У ході підготовки до 38 сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
14:53
У ході підготовки до 38 сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
 
12         У ході підготовки до 38 сесії Знам’янської міської ради шостого скликання 28 лютого під головуванням голови комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища І.Качанова відбулися засідання постійних комісій з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол. В.Сиромятніков), з питань бюджету та соціально-економічного розвитку міста (гол. Л.Суслов), з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол. О.Смик).
У роботі комісій взяли участь: секретар міської ради А.Тесленко, перший заступник міського голови В.Джулай, заступник начальник фінансового управління О.Лепетко, начальники управлінь та відділів міськвиконкому.
Депутати обговорили питання, які вносяться на розгляд сесії, зокрема звіт про виконання міського бюджету за 2012 рік, «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», «Про затвердження Положень управлінь, відділів та інших структурних підрозділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради».
На засіданні також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна, зокрема: «Про безкоштовну передачу на баланс Знам’янському управлінню з експлуатації газового господарства ПАТ «Кіровоградгаз» газопровід та ШРП з регулятором тиску типу RBI 2112», «Про внесення змін до Програми благоустрою міста Знам’янка на 2012-2015 роки», «Про списання з балансу комунального підприємства «Міська аварійна служба» основних засобів», «Про хід виконання Програми завершення переходу міста на автономні системи опалення на 2011-2014 р.р.» у 2012 році, в які були внесені зміни та доповнення».
Розглянуто питання «Про затвердження Міської програми працевлаштування молоді на 2013-2015 роки», затвердження Міської програми «Призовник» на 2013-2014 роки. Заступник начальника міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області С.Дем’яненко вніс доповнення до Міської комплексної програми профілактики злочинності і правопорушень на 2012-2015 роки.
На засіданні постійних комісій розглядалося питання щодо звернення депутатського корпусу до Прем’єр-міністра України та Голови Верховної Ради України стосовно надання допомоги у подоланні критичної ситуації, яка виникла при виконанні Знам’янського міського бюджету у 2013 році.
Депутати також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин та інші питання, віднесені до компетенції міської ради.
Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень, враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 657 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты