Вівторок, 19.03.2024, 13:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 6 » У клубі «Діалог»
09:56
У клубі «Діалог»

12

28 лютого чергове засідання клубу «Діалог» розпочалося з урочистостей – привітання з Днем народження міського голови С.І.Філіпенка та побажаннями плідної праці для розбудови рідної Знам’янки. Слова щирої подяки від колег – колишніх керівників міських підприємств і організацій за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток нашого міста лунали й на адресу ювілярів – Г.П.Щербинської та М.М.Кравцова, колишніх керуючих «Експресбанку» та «Мегабанку», О.О.Гундаренко, колишнього начальника Знам’янського управління державного казначейства, Н.Ф.Гоман, колишнього директора ресторану «Лісова галявина».

Знаменно, що міський голова С.І.Філіпенко розпочав звітувати про стан соціально-економічного розвитку Знам’янки у 2016 році саме на засіданні клубу «Діалог», до складу якого входять досвідчені керівники підприємств і установ міста. Заслухавши інформацію щодо фінансових, економічних показників, стану справ у житлово-комунальному господарстві та соціальному забезпеченні знам’янчан, учасники засідання поставили міському голові ряд запитань, що стосувалися пільгового проїзду на міських маршрутах, реконструкції меморіального кладовища, вирішення проблем людей, які не мають постійного місця проживання.

Про виконання основних завдань щодо розвитку смт Знам’янки Другої інформував селищний голова С.Б.Москаленко. Прозвітувавши про виконану роботу у 2016 році, доповідач наголосив на тісній співпраці у вирішенні проблемних питань із головами місцевих фермерських господарств, підприємців. Сергій Борисович відповів на запитання щодо розподілу землі для учасників садово-городнього товариства, освітлення селища Водяного.

12

Доповідаючи про результати роботи підприємств залізничного транспорту Знам’янської дирекції залізничних перевезень, начальник відділу кадрів О.Г.Пашко наголосив, що наша дирекція й сьогодні є однією з кращих на залізниці, пріоритетними залишаються модернізація виробничих процесів, безпека руху, задоволення потреб пасажирів, збереження кадрового потенціалу та створення належних умов для молодих спеціалістів та підтримка ветеранів-залізничників. Відповів на запитання щодо лікування та оздоровлення пенсіонерів.

Цю тему продовжила у своєму виступі й заступник головного лікаря КЗ «Міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Л.Б.Полєжай. Проінформувавши про медичне забезпечення ветеранів та фінансовий стан лікарні, Людмила Борисівна підкреслила, що застосувати на практиці принцип «гроші ходять за хворим» можна лише з допомогою страхової медицини. 

На засіданні клубу «Ветеран»  пролунали побажання про покращення послуг, як у лікуванні, так і в харчуванні ветеранів, незалежно від того має пенсіонер страховий поліс чи ні. Ознайомила заступник головного лікаря і  з механізмом придбання ліків за референтними цінами.

12

Голова міської організації ветеранів Г.О.Бабійчук подякувала міському голові С.І.Філіпенку, селищному голові С.Б.Москаленку, заступнику начальника Знам’янської дирекції залізничних перевезень О.Г.Пашку та заступнику головного лікаря О.Б.Полєжай за тісну співпрацю з ветеранською організацією - за врахування зауважень і пропозицій від колишніх керівників.

На кінець зустрічі всі присутні вшанували пам’ять членів клубу «Діалог» Віталія Васильовича Ягубця та Наталі Володимирівни Саєнко, котрі залишили по собі добру пам’ять у серцях знам’янчан.
Вікторія МІРКВИЧ


 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 801 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты