П`ятниця, 26.04.2024, 13:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 1 » У краєзнавчому музей м.Знам’янки відкрилася перша персональна виставка художника Миколи Ярчихіна
08:50
У краєзнавчому музей м.Знам’янки відкрилася перша персональна виставка художника Миколи Ярчихіна
12
Про те, що наш край багатий на талановитих людей вже не раз розповідали. А сьогодні,  31 жовтня, ми в котре переконалися в цьому. 

У краєзнавчому музей м.Знам’янки відкрилася перша персональна виставка художника Миколи Ярчихіна який є членом асоціації народних умільців та самодіяльних художників МПК, а також учасник клубу любителів поезії «Поетичний Олімп» МПК. Ця талановита людина не тільки прекрасний художник, він поет, композитор і пісняр. Свої унікальні картини він пише майже 20 років, на виставці представлено 30 робіт. Це яскраві картини, насичені кольорами, а головне, що це енергетично  сонячні картини.

Микола неординарний художник, популяризатор сакрального світу давніх предків українців. У роботах М.Ярчихіна зображуються символи, які шанувалися предками українців багато тисяч років тому. Серед таких символів Сонце, Місяць, Древо життя, Космічне колесо, Космічне яйце, Соти простору. Художник намагається зобразити символи природи, які несуть особливу енергетику, взаємодіють з людьми, родинами, природними і географічними об’єктами. Багато картин презентується разом з віршами та музичними творами, які презентують художній образ трьома видами мистецтва. Картини виглядають яскраво, піднесено із соковитим, контрастним підбором кольорів. Деякі картини створені на сюжети пісень Кузьми Скрябіна та Сергія Бабкіна. Картини автора несуть спробу показати образи потойбічних сил та їхню взаємодію зі світом природи, світом людей.

Виставка робіт М.Ярчихіна буде працювати листопад-грудень цього року в міському краєзнавчому музеї, вона буде цікава багатьом любителям художнього мистецтва. Тож запрошуємо всіх поринути в світ прекрасного.

Завідуюча відділом дозвілля 
та роботи і молоддю МПК
В.Кравченко
Категорія: Новини культури | Переглядів: 800 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты