П`ятниця, 19.04.2024, 22:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 11 » У м. Знам.янці з робочою поїздкою побував народний депутат України Яриніч Костянтин Володимирович
13:12
У м. Знам.янці з робочою поїздкою побував народний депутат України Яриніч Костянтин Володимирович
12
У м. Знам.янці з робочою поїздкою побував народний депутат України Яриніч Костянтин Володимирович. Під час візиту народний обранець зустрівся з міський головою Філіпенком Сергієм Івановичем та депутатом міської ради, генеральним директором ТОВ "Геоїд" Кліпацьким С.В. 

Під час розмови порушувалися питання щодо подальших планів по проведенню благоустрою міста, соціально-економічного розвитку, формування бюджету на наступний фінансовий рік. 
12

Окрему увагу приділено наданню фінансової допомоги у капітальному ремонті другого корпусу дитячої обласної лікарні, в якій на даний час тривають ремонтні ремонти, але для їх завершення потрібно щонайменше 40 млн. грн. Костянтин Володимирович підкреслив, що дане питання піднімалося і на апаратній нараді голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С.Кузьменка, на якій очільник області звернувся з аналогічнім проханням  до керівників всіх територій.

По завершенню зустрічі народний обранець разом з міським головою Філіпенком С.І. та депутатом міської ради 7 скликання, генеральним директором ТОВ "Геоїд" Кліпацьким С.В.   ознайомилися з ходом виконання робіт по ІІІ черзі капітального ремонту тротуару на вул. Віктора Голого (від пров. 1 Поперечний до вул. В’ячеслава Чорновола) та проінспектували стан робіт по реконструкції покрівлі багатоповерхового будинку по вул.. Привокзальній, 10.
12

«Я приємно вражений побаченим, а особливо ентузіазмом, самовіддачею та любов’ю до власного міста та людей, які тут живуть і працюють» -, сказав Костянтин Володимирович по завершенню об’їзду. 

Сергій Іванович подякував за теплі слова  та висловив надію на подальшу співпрацю під час вирішення нагальних для міста питань на державному рівні.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 891 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.7/13

Кировоград: новости и сайты