Вівторок, 07.05.2024, 09:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 22 » У міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди Дня Захисника Вітчизни
17:25
У міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди Дня Захисника Вітчизни
 
12         З нагоди Дня Захисника Вітчизни у міському Палаці культури відбулися урочистості та святковий концерт «Будемо гідні слави героїв". Всіх присутніх зі святом привітали міський голова Крижановський Ігор Борисович, член Ради Знам’янської міської організації Ветеранів України Стеблевська Тамара Миколаївна, голова Знам’янської міськрайонної громадської організації «Спілки учасників бойових дій і ветеранів військової служби» Дудник Валерій Васильович.
12         У своєму вітальному слові Ігор Борисович відмітив, що 23 лютого український народ вшановує оборонців рідної землі всіх часів. Саме тому це свято для нас є символом нерозривного зв’язку поколінь і спадкоємності військових традицій, виявом поваги як до нинішніх захисників Вітчизни, так і всіх відважних ратників, які впродовж тисячоліть здобували немеркнучу славу нашому воїнству. "Звитяжні подвиги захисників Вітчизни – це ті величні сторінки багатовікової історії, які глибоко закарбовані в пам’яті нашого народу. Це справжня школа патріотизму, насамперед, у вихованні молодих людей, що обирають своєю професією військову справу, щоб служити збереженню миру – як у своїй країні, так і поза її межами”, – зазначив міський голова.
12         Також Ігор Борисович побажав всім захисникам Вітчизни міцного здоров’я та мирного неба над головою, а ветеранам Великої Вітчизняної війни він особливо подякував за їх ратний подвиг та побажав ще довго залишатися поруч з нами. Міський голова вручив цього дня ветеранам почесні грамоти.
Після завершення офіційної частини відбувся святковий концерт, який був підготовлений міським Палацом культури, народним хором "Джерело". Також свої музичні вітання подарували всім присутнім вихованці та учасники танцювальних колективів БДТЮ, МПК та ЗОШ №3.  

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 836 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты