П`ятниця, 29.03.2024, 14:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 5 » У міськвиконкомі
19:50
У міськвиконкомі
12
Міський голова Філіпенко Сергій Іванович 29 вересня провів чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд було винесено 16 проектів рішень. Затверджено 16. 

Основні питання порядку денного – стан підготовки господарського комплексу  та підготовки навчальних закладів  Знам’янкидо стабільногофункціонування в осінньо-зимовий період. Зізвітамивиступили: керівник КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявський, директор Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябов, начальник відділукультуриі туризму С.Бабаєва, начальник УСЗН А.Волошина, директор територіального центру соціального обслуговування м.Знам’янки Т.Костікова, заступник  головного лікаря з адміністративно-господарської частини КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Ю.Ахрамєєв, начальник БМЕУ ПАТ «Укрзалізниця» І.Лелека, заступник начальника міського відділу освіти Н.Черкас. Відзначено, що реалізація заходів і завдань з підготовки до зими житлово-комунальної сфери перебувають на завершальному етапі. Однак, звернуто увагу керівників на необхідність своєчасного виконання запланованих робіт та, відповідно, контролю, надано ряд протокольних доручень, про результати виконання яких буде прозвітовано на черговому засіданні виконкому. Зокрема, міський голова С.Філіпенко наголосив на необхідності якісної підготовки до зими житлового фонду - управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства поставлено завдання створити комісію та перевірити виконання робіт з утеплення підвальних приміщень та вводів води у багатоповерхові житлові будинки. Управлінню соцзахисту населення рекомендовано сконцентрувати роботу щодо своєчасного призначення субсидій  для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. 

Затвердженим рішенням зобов’язано УМА та ЖКГ здійснювати постійний моніторинг проходження опалювального періоду 2017/2018 років на об’єктах житлово-комунального господарства Знам’янки та об’єктах соціальної сфери, висвітлювати інформацію у ЗМІ.

Виконавчим комітетом прийнято три рішення з питань соціального захисту дітей, їх житлових та майнових права, а саме:  надано одноразову грошову допомогу двом  дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-ти річного віку,   одній малолітній дитині змінено статус, надано дозвіл батькам на дарування житлової квартири, право користування в якій належить малолітній дитині.  

Внесено зміни до складу 
У зв’язку з кадровими змінами, що відбулися, з метою забезпечення проведення у 2017-2018 р.р. міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору"внесено зміни до складу комісії з організації та проведення міського огляду-конкурсу.

Відповідно до клопотання начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Л.Грекової про необхідність введення в дошкільний навчальний заклад № 8 «Світлячок» одної штатної одиниці кочегара котельні постійно із загальної кількості кочегарів котельні   рішенням введено з 01 жовтня 2017 року до штатного розпису 1 (одну) штатну одиницю кочегара котельні на постійній основі, в межах існуючого фонду оплати праці.

Надано дозвіл
Розглянувши заяву  фізичної  особи-підприємця  Чебоненка О. М.  про  надання  дозволу на  проведення    з 25.10.2017  по 29.10.2017  року  на  площі Героїв  Майдану,  ближче до  міського Палацу  культури,  ярмарку  "Все для саду та городу". ФОП Чебоненку О.М. рекомендовано укласти з виконавчим комітетом договір про соціальне партнерство.

Встановлено  тарифи  на платні послуги, які надаються користувачам бібліотек - фізичним  особам бібліотеками Знам’янської міської централізованої бібліотечної системи

На квартирному обліку
Прийнято чотири рішення про постановку у першочергову чергу квартирного обліку при виконавчому комітеті учасників бойових дій та багатодітну сім’ю, одне рішення про постановку у загальну чергу квартирного обліку сім’ю з чотирьох осіб.  

Пайова участь  у розвиток інфраструктури міста
Керуючись ст. 40 Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності", ст.ст. 27, 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", рішенням Знам'янської міської ради від 18 жовтня 2013 року № 1064 „Про затвердження Порядку надходження та використання пайових внесків на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Знам'янка", виконавчий комітет встановив  пайову участь у розвитку інфраструктури м. Знам'янка у розмірі 10 % від загальної кошторисної вартості будівництва транспортного мосту між авторозвантажувачем поточної лінії та елеватором.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 800 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты