Понеділок, 06.05.2024, 05:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 16 » У міськвиконкомі обговорили ключові завдання щодо створення Стратегії розвитку Кіровоградської області на період до 2020 року
17:50
У міськвиконкомі обговорили ключові завдання щодо створення Стратегії розвитку Кіровоградської області на період до 2020 року
 
12         «Обговорення ключових завдань щодо створення Стратегії розвитку Кіровоградської області на період до 2020 року»,- така була тема зустрічі з громадськістю, яку провів перший заступник міського голови Джулай Володимир Олександрович. На даний час діє Стратегія економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на період до 2015 року, яка затверджена рішенням обласної ради ще у 2006 році. Завдання щодо розвитку області на середньостроковий період визначені і в обласній програмі «Центральний регіон – 2015». Володимир Олександрович звернув увагу присутніх на тому, що вже сьогодні ми повинні думати про розвиток області на довгостроковий період, використовуючи новітні економічні напрацювання, щоб ефективно задіяти наявні ресурси та поліпшити умови життєдіяльності населення і його добробут. 
Повідомив, що голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Миколайович Ларін вважає, що для того, аби напрацювати стратегію розвитку регіону, необхідно визначити його сильні і слабкі сторони, а точніше – конкурентні переваги та обмеження щонайменше у 10 сферах. Зокрема, це стосується природно-ресурсного, економічного, науково-технічного, трудового, рекреаційного, людського потенціалу, а також розвитку інфраструктури і стану навколишнього середовища.
 
12          Начальник управління економіки і власності міськвиконкому Нестеренко Лариса Володимирівна розповіла учасникам заходу про основні пріоритети Стратегії: «Кіровоградщина – це найперше – родючі чорноземи. Тому однією із конкурентних переваг нашої області є сільське господарство. Якісне зростання агропромислового комплексу за рахунок стабільного розвитку тваринницької галузі та інфраструктури аграрного ринку. Наступне – перетворення Кіровоградщини із сировинної у регіон з розвиненою переробною промисловістю. По-третє – розвиток сільськогосподарського машинобудування. Іще один напрямок – впровадження енергозберігаючих технологій і використання альтернативних видів палива».
Перший заступник міського голови В.Джулай запропонував усім бажаючим вносити свої пропозиції до проекту ключові завдання щодо створення Стратегії розвитку області до 2020 року.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 651 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты