Понеділок, 20.05.2024, 04:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 4 » У місті 4 травня стартував щорічний травневий автопробіг місцями бойової слави Кіровоградщини "Пам'ятаємо минуле заради майбутнього"
14:58
У місті 4 травня стартував щорічний травневий автопробіг місцями бойової слави Кіровоградщини "Пам'ятаємо минуле заради майбутнього"
 
12         У місті 4 травня стартував щорічний травневий автопробіг місцями бойової слави Кіровоградщини "Пам'ятаємо минуле заради майбутнього", який до Дня Перемоги традиційно організовує Товариство сприяння обороні України, Центр виховання молоді "Чайка". Цього року у заході взяли участь 11 районів Кіровоградської області.
Володимир Колебіденко голова міської організації ТСОУ: «Ми вважаємо, що ця традиція добра, тому що вона охоплює велику кількість учнівської молоді міст та районів, мешканців та ветеранів Кіровоградщини. Наші ветерани є живою легендою історії, і своїм досвідом, своїм життям вони є прикладом для молоді у захисті Батьківщини.»
Під час автопробігу невід’ємною частиною є покладання квітів та проведення мітингів біля Обеліску Слави та меморіального комплексу "Пам'яті воїнів Афганістану".
 
12          Учасники автопробігу взяли участь в урочистостях, що відбулися біля цих визначних місць. До присутніх звернулися міський голова Ігор Крижановський та начальник управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Кіровоградської обласної державної адміністрації В.Вишневська. На їхню спільну думку, 9 травня – один з найвизначніших днів у нашій державі.
Ігор Борисович Крижановський – міський голова: «Ми з вами, якщо ми є здоровою нацією, не маємо права забути того подвигу, який був здійснений во ім’я нас. Наші діди та прадіди, віддаючи життя, думали про нас, про наше щасливе майбуття.»
 
12          Валентина Вишневська – начальник управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Кіровоградської обласної державної адміністрації «Велика Перемога захисників і визволителів Вітчизни символізує тріумф справедливості та є невичерпним джерелом патріотизму і впевненості у своїх силах.»
Роман Юзвенко «Із кожним роком ветеранів стає все менше... Хочеться подякувати молоді та всьому українському народу за те, що вони пам’ятають своїх батьків, дідів та прадідів.»
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у страшній війні... До підніжжя пам’ятників учасники урочистостей несли вінки і живі квіти...
 
12          Сподіваємося, урочистості на честь цієї знаменної дати додадуть ветеранам життєвих сил, зігріють їхні серця, а молодь буде вічно пам’ятати і цінувати Величний подвиг своїх пращурів, які ціною власного життя подарували нам мирне чисте небо і щасливе майбутнє.
Учасники автопробігу продовжили свій шлях назустріч із минулим та з тими, хто незабаром візьме на себе відповідальність за подальшу долю країни.




Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 783 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты