Понеділок, 06.05.2024, 10:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 20 » У місті перебував з робочим візитом голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук
15:58
У місті перебував з робочим візитом голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук
 
12         20 листопада у місті перебував з робочим візитом голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук. Основною метою візиту була участь у пленарному засіданні тридцять другої сесії Знам'янської міської ради та спілкування з депутатами .
Під час візиту на Знам'янщину Микола Ковальчук разом з міським головою Ігорем Крижановським відвідали нове приміщення міськрайонного центру зайнятості, який було нещодавно відкрито.
Екскурсію по центру зайнятості провела заступник начальника міськрайонного центру зайнятості Л.Полікарпова. Вона ознайомила гостей з роботою центру зайнятості, його структурою, розміщенням функціонально-просторових секторів та послугами.
Голова Кіровоградської обласної ради отримав інформацію про актуальні на ринку праці міста професії і вакансії, дізнався про пошук вакансій за допомогою інтернет-ресурсів. Цікавою та корисною стала інформація щодо прав та гарантій молоді.
 
12          Варто відзначити, що до міськрайонного центру зайнятості щодня по допомогу звертаються мешканці міста та району. Ті, у свою чергу, намагаються сприяти у працевлаштуванні, виплачують потребуючим допомогу з безробіття. Велика кількість людей вже працевлаштовано, інша кількість - скерована центром зайнятості на навчання і здобуття нової професії. Для тимчасового працевлаштування активно використовуються оплачувані громадські роботи, до яких залучають безробітних. Дехто навіть розпочинає власний бізнес шляхом отримання виплати одноразової допомоги з безробіття для організації підприємницької діяльності. Навіть для цього створено окремий кабінет в новому приміщенні.
Під час візиту М.Ковальчук та І.Крижановський побували на підприємстві з обмеженою відповідальністю "Геоід" та зустрілися з генеральним директором Кліпацьким Сергієм Вікторовичем. С.Кліпацький надав інформацію щодо проектів, які виконуються в поточному році та поділився планами на майбутнє.
12          Виробничі потужності компанії "ГЕОЇД" розташовані в місті Знам'янка Кіровоградській області на території 5745 кв.м. є побудованим з нуля спеціалізованим заводом для випуску металопластикових виробів і нестандартних конструкцій.
Спільно з проектантами, технологами і будівельниками пройшли повний цикл копіткої роботи із створення сучасного віконного підприємства пропрацювавши при цьому кожну ланку технологічного процесу і логістики.
 
12          У 4-х поверховому адміністративно-побутовому корпусі заводу розмістилася уся адміністративно-управлінська структура підприємства - що вагомо спростило роботу дилерам і замовникам.
Управлінська структура заводу включає адміністрацію і ряд ключових департаментів - фінансовий, оптових продажів, закупівель, виробничий і логістики. Зразки продукції, що випускається, представлені тут же - у виставковому центрі, де може оформити замовлення будь-який клієнт підприємства.
 
12          Підприємство розміщено в цехах, які у свою чергу поділені на ділянки і робочі місця - цех виготовлення склопакетів, цех виготовлення конструкцій, складальний цех, цех нестандартних конструкцій, цеху додаткових матеріалів(сітки, підвіконня, відливи).
Усі матеріали, що входять, зберігаються на критих, відособлених складах, розмір і розташування яких прив'язані до технологічного ланцюга виробництва - склади профілів ПВХ, армира, фурнітури, скла, стеклопакетной комплектації та ін.
 
12          На окрему увагу заслуговують склади готової продукції і навантажувальні рампи заводу, місткість яких дозволяє прийняти і відсортувати по напрямах усю продукцію складального цеху, зберігати в "буферній зоні" до відвантаження 10000 кв.м. віконно-дверних виробів, а найголовніше - безперебійно відвантажувати 2000 кв.м. 7 продукції замовникам в зміну!
У 2011 році компанія "ГЕОЇД" закінчила 2-у чергу реконструкції свого заводу і вийшла на виробничу потужність 50000 кв.м. віконно-дверних виробів в місяць, але це не межа. Наступний, вже запланований рубіж - 100000 кв.м. продукції в місяць.












Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 824 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты