Вівторок, 30.04.2024, 19:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 5 » У місті Знам'янка сталася визначна довгоочікувана подія – відкриття нового приміщення Знам'янського міськрайонного центру зайнятості
19:50
У місті Знам'янка сталася визначна довгоочікувана подія – відкриття нового приміщення Знам'янського міськрайонного центру зайнятості
 
12         5 вересня 2012 року у місті Знам'янка сталася визначна довгоочікувана подія – відкриття нового приміщення Знам'янського міськрайонного центру зайнятості в Кіровоградській області.
Участь в офіційному відкритті взяли: народний депутат України О.Єдін, заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Г.Пастух, директор Кіровоградського обласного центру зайнятості М.Родіонова, міський голова І.Крижановський, голова Знам'янської райдержадміністрації В.Горб, депутат Кіровоградської обласної ради, генеральний директор ТОВ "Геоід" С.Кліпацький, директор центру зайнятості Л. Компанієць, працівники центру, підприємці, роботодавці, гості та мешканці міста.
12         З вітальним словом до присутніх звернувся Олександр Йосипович Єдін. Народний депутат привітав всіх з відкриттям нового, сучасного центру зайнятості. Олександр Йосипович наголосив, що це є прикладом другої толоки. І саме цей центр - є об'єктом спільної перемоги, коли кожен вніс свій внесок у так званий "коровай". Відкриття сучасних центрів зайнятості – це конкретне втілення послідовної політики Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття щодо створення єдиних стандартів обслуговування незайнятих громадян і роботодавців.
Такі центри сьогодні працюють в усіх регіонах України. В оновлених центрах зайнятості зручні, комфортні умови обслуговування клієнтів за європейськими стандартами, впроваджено сучасні інформаційні технології та методи пошуку роботи. Це дає змогу збільшити кількість відвідувачів і забезпечити високий рівень надання соціальних послуг клієнтам – зазначив О.Єдін.
 
12          Під час привітальної промови заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Галина Пастух наголосила на тому, що відкриття такого важливого соціального об'єкту відбулося за сприяння голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Ларіна, завдяки зусиллям народного депутата України Олександра Єдіна, який долучився до шляхетної роботи та сконцентрував всю увагу на закінченні робіт по будівництву цього об'єкта. І, звичайно, постійній опіці міського голови Ігоря Крижановського.
 
12          Привітав присутніх міський голова І.Крижановський, який в свою чергу подякував обласній владі, народному депутату України О.Єдіну, колективу центру за співпрацю та порозуміння. Ігор Борисович наголосив, що сучасні, обладнані приміщення значно покращать якість надання соціальних послуг клієнтам служби зайнятості та ефективність її роботи, зменшиться напруга на ринку праці.
«За будь-яких умов, за будь-якої економічної ситуації державна служба зайнятості буде виконувати свою основну функцію – сприяти в працевлаштуванні тим, хто шукає роботу, і в пошуку необхідного персоналу роботодавцям, надавати широкий спектр соціальних послуг», – зазначила під час відкриття Знам'янського міськрайонного центру зайнятості директор центру зайнятості Людмила Компанієць.
 
12          Також з вітальними словами до присутніх звернулися директор Кіровоградського обласного центру зайнятості М.Родіонова, голова Знам'янської райдержадміністрації В.Горб, депутат Кіровоградської обласної ради, генеральний директор ТОВ "Геоід" С.Кліпацький та колишній директор центру О.Шевченко.
 
12          Учасники офіційного відкриття міськрайонного центру зайнятості урочисто перерізали стрічку.
Варто відзначити, що до міськрайонного центру зайнятості щодня по допомогу звертаються мешканці міста та району. Ті, у свою чергу, намагаються сприяти у працевлаштуванні, виплачують потребуючим допомогу з безробіття. Велика кількість людей вже працевлаштовано, інша кількість - скерована центром зайнятості на навчання і здобуття нової професії. Для тимчасового працевлаштування активно використовуються оплачувані громадські роботи, до яких залучають безробітних. Дехто навіть розпочинає власний бізнес шляхом отримання виплати одноразової допомоги з безробіття для організації підприємницької діяльності. Навіть для цього створено окремий кабінет в новому приміщенні.
 
12          Цього святкового дня керівник міськрайонного центру зайнятості отримувала привітання від різних керівників організацій, підприємств, депутатів міської ради, тощо. У свою чергу, Людмила Компанієць висловила подяку за нове сучасне приміщення, побудоване за європейськимми стандартами.
 
12          Тепер у нове приміщення радо зайти. Привітні працівники допоможуть зорієнтуватися у великому приміщенні, надати корисну інформацію щодо працевлаштування, тощо. Отож, міськрайонний центр і надалі буде працювати на високому рівні для людей. Адже основне гасло центру зайнятості «Про майбутнє дбаємо разом».
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 774 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты