Четвер, 02.05.2024, 00:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 23 » У місті Знам’янка відбулося чергове засідання бюро Центрального Комітету Товариства Сприяння Обороні України
09:05
У місті Знам’янка відбулося чергове засідання бюро Центрального Комітету Товариства Сприяння Обороні України
 
12         22 травня 2013 року у місті Знам’янка відбулося чергове засідання бюро Центрального Комітету Товариства Сприяння Обороні України, на який прибули голови обласних організацій вищезазначеного Товариства з 27 – ми міст України.
Делегацію очолила Голова Кіровоградської обласної організації ТСО України ТИТЕНОК Надія Мустафаївна, до речі, єдина жінка серед голів обласних організацій ТСО України.
12         Гостей привітав міський голова Ігор Крижановський. У своїй промові він зазначив, що протягом 21 року незалежності, коли Україна розбудовує свою державність, ТСОУ успішно вдалося зберегти кращі традиції ДСААФ. Ігор Борисович подякував Товариству за героїко-патріотичну роботу, яка стала уже гарною традицією в нашому місті. Адже за сприяння ТСОУ в місті щороку проходить низка заходів присвячених подіям, що пов’язані з роками Великої Вітчизняної війн, інші заходи. Також до привітань долучився і воєнний комісар Знам’янсько – Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату Роман Юзвенко.
12         У роботі засідання взяв участь голова Товариства сприяння обороні України ТІМЧЕНКО Віктор Миколайович,який подякував знам’янчанам за те, що вони підтримують міську організацію,на його думку, саме завдяки цьому вона є однією з найкращих в Україні.
Пріоритетним напрямком діяльності закладу є військово-патріотичнє виховання. Основною метою закладу є підготовка молодого покоління до військової служби, збереження та зміцнення духовного та фізичного здоров`я підлітків, залучення їх до здорового способу життя.
Гості ознайомилися з умовами роботи Товариства, поспілкувалися з вихованцями та викладачами.
У даному навчальному закладі створені всі умови для успішного навчання та засвоєння знань. Курсанти мають можливість навчатися в зручних аудиторіях, обладнаних сучасними стендами, макетами доріг та дорожніх розв'язок, схемами, магнітними дошками, агрегатами, комп'ютерами, які допомагають наочно і детально вивчити будову автомобіля, Правила дорожнього руху та Основи безпеки дорожнього руху. Професійні кваліфіковані викладачі знаходять індивідуальний підхід до кожного учня, даючи при цьому міцні грунтовні знання теорії та відмінні практичні навички. Нерідко звертаючись до власного досвіду, педагоги Знам'янського МСТК ТСО України вчать орієнтуватися в дорожніх ситуаціях, проогнозувати їх розвиток, уникати аварійних ситуацій. Інструктори Знам'янського МСТК ТСО України - справжні майстри практичного водіння. За їх плечима - багаторічний досвід та сотні вдячних учнів.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1099 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты