Субота, 04.05.2024, 06:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 30 » У рамках Всеукраїнської акції « За чисте довкілля» у міському парку відпочинку висаджено "Алею залізничників"
19:52
У рамках Всеукраїнської акції « За чисте довкілля» у міському парку відпочинку висаджено "Алею залізничників"
 
12         30 березня 2012 року у рамках Всеукраїнської акції « За чисте довкілля» у міському парку відпочинку висаджено "Алею залізничників", а саме 42 саджанці берези.
Учасниками благородної справи стали залізничники на чолі з начальником Знам’янської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці, депутатом обласної ради В.Казанджієм, першим заступником міського голови, депутатом обласної ради В.Джулаєм, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцьким.
 
12          Керівництво міста та залізничного транспорту міста власним прикладом довели, що краса і привабливість рідного міста їм не байдужі. А тому дружньо взялися за лопати.
Ідея висаджування дерев спільна - міської влади та дирекції залізничних перевезень. Трудилися злагоджено і, як засвідчив темп роботи, – вельми професійно.
Цей захід також присвячено до тих, що заплановано для благоустрою міста. Дерева буде висаджено міською владою, ветеранами біля Обеліску Слави, на меморіальному кладовищі.   
12          Ще 150 саджанців, такі як липа, береза, клен – буде висаджено відділом освіти. Саджанці придбано за кошти міського бюджету у дистанції захисних лісонасаджень. Деревця ж для "Алеї залізничників" придбано за кошти залізниці.
Роботи по впорядкуванню території міста продовжаться і до Великодних та Травневих свят.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 679 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты