Понеділок, 06.05.2024, 07:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 20 » У роботі тридцять другої сесії взяв участь голова Кіровоградської обласної ради М.Ковальчук
16:15
У роботі тридцять другої сесії взяв участь голова Кіровоградської обласної ради М.Ковальчук
 
12         20 листопада поточного року відбулася тридцять друга сесія Знам’янської міської ради. Розпочалася сесія приємним моментом – міський голова І.Крижановський та секретар міської ради А.Тесленко привітали із днями народжень колег-депутатів міської ради – Світлану Клімову, Олега Філіпенка та Юрія Ковальчука. А також міський голова І.Крижановський вручив ордери на квартири чотирьом громадянам. Квартири придбані за кошти з Державного бюджету відповідно до державних цільових програм. Так, за Державною програмою «Забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів» забезпечено сім’ю учасника бойових дій в Афганістані Ноздрачьова Валентина Володимировича, відповідно до бюджетної програми «Забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» придбано житло для сім’ї учасника ліквідації аварії на ЧАЕС першої категорії Карпинського Віктора Васильовича, а також за програмою «Забезпечення житлом інвалідів війни» житлом забезпечено інваліда війни Турту Віталія Івановича та вдову померлого інваліда війни Гуренко Тамару Вікторівну.
У роботі сесії Знам'янської міської ради взяв участь голова Кіровоградської обласної ради Микола Михайлович Ковальчук.
 
12          На розгляд 32 сесії міської ради було винесено 24 питання порядку денного. Із них 2 депутатських запита, які були підтримані міською радою, одне питання знято з розгляду на доопрацювання.
Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 29 грудня 2011 р. №458 «Про міський бюджет на 2012 рік», здійснивши збільшення доходів і перерозподіл видатків загального та спеціального фондів відповідно до прогнозних надходжень та розрахунків головних розпорядників.
На сесії міської ради депутати заслухали інформацію заступника начальника управління архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства О.Філіпенка про хід виконання Міської програми «Питна вода Знам’янка» на 2008-2020 роки, а також інформацію завідуючої сектором у справах сім’ї та молоді С.Бабаєвої про хід виконання Міської комплексної програми «Молодь Знам’янщини на 2009-2015 роки».
У зв’язку із прийняттям Законів України «Про Національну програму інформатизації», «Про основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007-2015 роки» міська рада затвердила "Міську програму інформатизації на 2013-2015 роки".
Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про врегулювання земельних відносин, про затвердження технічної документації із землеустрою, уточнення площ земельних ділянок та видачу державних актів тощо.
В свою чергу голова Кіровоградської обласної ради М.Ковальчук розповів про соціально-економічний розвиток Кіровоградщини, рішення прийняті Кіровоградською обласною радою з найактуальніших питань життєдіяльності області.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 721 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты