П`ятниця, 26.04.2024, 13:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 23 » У Знам'янці відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України
13:16
У Знам'янці відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України
12
Урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора України відбулися  у місті Знам'янка. Державний Прапор – як символ свободи, єднання нашої країни уособлює в собі усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. Сьогодні ж, коли нашій державі доводиться вже вкотре відстоювати своє право на незалежність та суверенітет, наш прапор є символом високої національної свідомості та патріотизму.
 
12
В урочистих заходах взяли участь: міський голова Ігор Крижановський, голова Знам’янської райдержадміністрації Юрій Гугленко, керуюча справами міськвиконкому Лілія Меренкова, голова Знам’янської районної ради Тетяна Михайлова, інші представники міської та районної влади,   військовослужбовці, які брали участь в Антитерористичній операції на Сході України, громадськість міста. 

12
Звертаючись до присутніх міський голова І.Крижановський зазначив:  Сьогодні ми  відзначаємо   велике державне свято – День Прапора  України. На жаль, він затьмарений важкими кровопролитними боями, які веде наша армія на Донбасі. Сьогодні Україна проходить серйозний іспит.
Під нашим знаменом ідуть у бій солдати, за нього віддають життя. Прикро, що останнім часом наші Державні прапори у поєднанні з чорними стрічками символізують скорботу за загиблими героями України. 
     
Проте, я переконаний, що настане день коли Державний Прапор як символ нашої волі, єдності та могутності Української держави замайорить на усій території України. На Заході та Сході, на Півночі, Півдні та у Криму.

Шановні знам'янчани. Україна – це ми з вами. Держава починається з кожного з нас.

12




У рамках святкування Дня незалежності України відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України за участі голови районної державної адміністрації Ю.Гугленка та міського голови І.Крижановського, а також знаменної групи військової частини А-1201.

Указом Президента України  №270/2015 від 15 травня 2015 року за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено орденом «За мужність» III ступеня  солдата Голого Віктора Анатолійовича (посмертно).

12
Відзнакою Кіровоградської області нагрудним знаком «За мужність та відвагу» нагороджено старшого телефоніста відділення зв’язку військової частини Носкову Катерину Володимирівну (посмертно).

Благочинний Знам’янського округу Отець Василій провів молитву за мир в Україні та примирення слов’янських народів.

Під час церемонії очільники  міста та району вручили  Грамоти та Подяки найкращим знам'янчанам. Також були вручені нагороди військовим, які брали участь в АТО в Донецькій та Луганських областях.

Пам'ять полеглих боях на сході України Віктора Голого, Дмитра Цуркана, Катерини Носкової, Віктора Ярмошевича, Миколи Бутенка було вшановано хвилиною мовчання.

12
Традиційно, учасники заходу  поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тараса Шевченка та вшанували його пам'ять хвилиною мовчання. 
Після цього міський голова Крижановський І.Б. та голова Знам’янської райдержадміністрації Гугленко Ю.О. відвідали могили загиблих воїнів-учасників АТО в Донецьких та Луганських областях.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1101 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.6/11

Кировоград: новости и сайты