Четвер, 28.03.2024, 22:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Лютий » 24 » У Знам'янці відкрито містечко для птахів
10:41
У Знам'янці відкрито містечко для птахів
12
Усе життя птахів  узимку підпорядковане пошукам їжі, адже світловий день короткий, а втрати сил та енергії значні. Птахи майже весь час тримаються поряд зі своїми кормовими ділянками. 

Напевно,  немає потреби доводити користь підгодівлі птахів,  яка взимку є одним із шляхів допомоги пернатим. У цей час, головним чином у снігову пору і аж до появи першої зелені, їм складно знайти звичайний корм. Тому птахи потребують нашої допомоги!

12
Саме це, спонукало вихованців гуртка "Юні друзі природи" Центру дитячої та юнацької творчості  (керівник гуртка К. Зайченко) за сприянням громадської організації "Нове місто" (голова С. Левінте) організувати акцію "Нагодуй пташку" на підтримку зимуючих птахів у місті Знам'янка.

Гурток готувався до акції заздалегідь. На початку лютого вихованці власними руками виготовили запрошення на участь в акції "Нагодуй пташку", які вручили під час проведення новорічного вертепу: начальнику Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області, начальнику Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області, та начальнику Знам’янського РВ КВІ.

12
Організатори акції, звернулися з проханням про надання території для проведення ігрової програми та прийняття учнями Знам’янської спеціалізованої загальноосвітньої школи – інтернату  І-ІІІ ступенів участі у акції "Нагодуй пташку" до керівництва закладу на що отримали позитивну відповідь. 

В день проведення акції, а саме 21 лютого, з годівничками та їжею для пернатих друзів прийшли: гуртківці, учні школи – інтернату та всі бажаючі мешканці міста Знам'янка. 
12
Також до акції приєдналися представники Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області, Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області з власноруч виготовленими шпаківнями та начальник Знам’янського РВ КВІ.

Всіх охочих було запрошено до ігрової програми. В різноманітних конкурсах приймали активну участь М.Марула, начальник Знам’янського РВ КВІ та   Ю. Шмалько, представник Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області, які були капітанами команд "Рятівничок" та "Синички". 
12
Також всіх присутніх дуже вразила демонстрація фокусів від юного але неймовірно талановитого ілюзіоніста Андрія Лисака.

Крім того, під час акції було проведено конкурс на найкреативнішу годівничку, найщедрішу годівничку та найзручнішу годівничку. Переможцями стали: Гребенюк Єлизавета та Ковальова Валерія вихованці гуртка "Юні друзі природи" та учні 6-7 класу Знам’янської спеціалізованої загальноосвітньої школи – інтернат  І-ІІІ ступенів. 

Переможці були нагороджені подарунками та дипломами від ГО "Нове місто", які вручив представник організації В. Кондратьєв та солодощами від запрошених гостей.

12
Після нагородження в міському сквері відбулося урочисте відкриття майбутнього містечка для птахів.

Всі присутні були розподілені на три групи, які централізовано відправилися  розвішувати годівнички з кормом на деревах скверу. Рятувальники за допомогою драбини допомагали дітям розвішувати шпаківні та годівнички. 
12
Під час акції гуртківцями були розповсюджені власноруч виготовлені обереги "Пташечка", як символ акції в підтримку птахів.

Організатори акції

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1059 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/8

Кировоград: новости и сайты