Середа, 08.05.2024, 11:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 1 » У Знам'янці атестати про повну загальну середню освіту отримали 175 випускників шкіл міста
22:05
У Знам'янці атестати про повну загальну середню освіту отримали 175 випускників шкіл міста
12 Кінець травня цього року сповнений важливою подією в житті кожного педагогічного колективу міста – святом випускника! Цікаво, нестандартно, зворушливо проходять ці свята в дошкільних, позашкільних та загальноосвітніх закладах.
  
12          Особливо радісним та пам’ятним це свято є для випускників шкіл, які вже стоять на порозі дорослого самостійного життя, прощаючись із безтурботним дитинством. Цьогоріч 175 випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста отримали атестати про повну загальну середню освіту, серед яких 8 - з відзнакою. За високі досягнення у навчанні семеро випускників нагороджені золотими медалями, один – срібною. І, як би не склалося подальше життя, обов’язково будуть згадуватися рідна школа, однокласники, вчителі, які не тільки озброюють своїх учнів знаннями, а й формують духовно й фізично, прищеплюють життєві принципи, допомагають виробити характер.
12 
Педагоги творять майбутнє України, бо від вихованості й навченості сьогоднішніх випускників залежить те, якою буде наша держава в близькому й далекому майбутньому.
Урочисті ці дні й для батьків, бабусь і дідусів, що пройшли разом із випускниками роки шкільного життя, раділи їх успіхам, переймалися невдачами, всіляко допомагали своїм дітям та навчальним закладам, за що велике всім дяка.
В урочистостях, які відбулися в загальноосвітніх навчальних закладах міста взяв участь міський голова Ігор Борисович Крижановський. Вітаючи випускників із завершенням великого і важливого етапу їхнього життєвого шляху міський голова побажав випускникам особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів, бути гідними продовжувачами трудових традицій, започаткованими батьками та вчителями.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1078 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты