Вівторок, 30.04.2024, 12:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 21 » У Знам’янці працівники міліції розшукали молодика, який викрадав телефонні кабелі
12:19
У Знам’янці працівники міліції розшукали молодика, який викрадав телефонні кабелі
 
12
До міліції на протязі декількох тижнів надходили повідомлення від керівництва Знам’янського Відділення «Укртелеком» про викрадення кабельної лінії на об’єктах обслуговування, що розташовані на території міста Знам’янка.

Працівники міліції одразу відреагували на повідомлення, але затримати злодія на місці вчинення правопорушення не вдалося. Після кропіткої праці міліціонерів, крадія розшукали. Ним виявився раніше не судимий, 27-річний, місцевий мешканець, який на протязі тривалого часу здійснював крадіжки. На його совісті більше десятка фактів крадіжки кабелів. У момент затримання чоловік мав в портфелі і докази своєї вини, кілька метрів викрадених кабелів, які він збирався обпалити та здати до приймальника металобрухту.

За словами начальника Знам’янського МВ УМВС в Кіровоградській області Сергія Вікторовича Рудя, за цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, чи позбавлення волі на строк до трьох років. Крім того, молодику доведеться відшкодувати нанесені підприємству збитки за викрадене майно.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 891 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты