П`ятниця, 03.05.2024, 10:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 2 » У Знам’янці працівники міліції виявили чоловіка, який наїхав на жінку
10:12
У Знам’янці працівники міліції виявили чоловіка, який наїхав на жінку
 12
До чергової частини Знам’янського міськвідділу надійшло повідомлення про те, що в центральній частині міста водій мотоцикла здійснив наїзд на жінку.

Під час перевірки було встановлено, що 40-річний водій мотоцикла намагався здійснити маневр обгону і на пішохідному переході непомітивши 61-річну місцеву жительку наїхав на неї. В результаті ДТП потерпіла отримала переломи кісток і була госпіталізована до лікарні.

За словами начальника Знам’янського МВ УМВС в Кіровоградській області Сергія Вікторовича Рудя, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, чи арешт на строк до шести місяців, обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 854 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты