Понеділок, 06.05.2024, 12:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 12 » У Знам'янці проведено IX обласний фестиваль сімейної творчості «Родинні скарби Кіровоградщини»
19:40
У Знам'янці проведено IX обласний фестиваль сімейної творчості «Родинні скарби Кіровоградщини»
              
12     12 липня міський Палац культури гостинно прийняв учасників фестивалю "Родинні скарби Кіровоградщини". І не дарма. Саме в родині людина робить свої перші кроки, звідси виходить у широкий світ.
Цього року учасниками фестивалю стали 20 родин з 19 районів та міст області. Вони продемонстрували свої таланти у вокальному, хореографічному, декоративно-ужитковому мистецтві.               
12      
У відкритті фестивалю взяв участь директор Департаменту соціального захисту населення Кіровоградської ОДА Олександр Догаров , який передав вітання учасникам заходу від голови Кіровоградської обласної державної адміністрації А.Ніколаєнка, побажав творчих успіхів, міцного здоров'я та запевнив, що обласна влада і в подальшому докладатиме максимум зусиль для збереження самобутності української родини, відродження українських традицій.                 
12       
Зі словами вітання до присутніх звернувся міський голова І.Крижановський: «Родина - найбільший скарб, найвища цінність у житті кожної людини. В ній відбувається передача соціального досвіду, духовних цінностей та національних традицій. Вона дає опору і підтримку, дарує щастя материнства і батьківства, формує характер і життєві цінності.
Протягом багатьох століть складалися родинні традиції і звичаї українців. Святі традиції, спрямовані на зміцнення родинних зв’язків, відповідальності батьків за виховання дітей зберігаються і в умовах сьогодення.
Щаслива, міцна і дружна родина - це основа успіху та процвітання нашого міста і всієї держави. Своєю чергою міська влада сприятиме розвиткові соціально благополучних, самодостатніх, суспільно активних родин.                 
12        
«Родина – це частинка нашого суспільства, яка має зберігати всі важливі цінності для виховання людини.
Ініціативи Президента України Віктора Януковича спрямовані на дієву підтримку сімей з дітьми у всіх сферах життєдіяльності, а також на виявлення творчих здібностей дітей і молоді, сприяння їхньому розвитку та становленню.
Тому саме такий культурно-мистецький захід, окрім популяризації міцної творчої родини, створює новий імпульс до виявлення нових родинних талантів».                   
12      
На фестивалі прозвучали родинні авторські твори талановитих учасників, зокрема, пісня «Моїй сестричці», виконана сестрами Осіпчук. Зворушливе виконання української народної пісні «Летіла зозуля» настільки захопило глядачів , що на їх обличчях можна було помітити сльози. Своєю акторською майстерністю вразила родина Ніколаєвських, майстерне виконання родиною Ніколенків східного танцю, ще довго будуть смакувати у своїй пам’яті глядачі.
Двохгодинний концерт пролетів, мов одна мить. Ведучі заходу вміло та майстерно інтригували під час розіграшу святкової лотереї.                  
12       
Кожна родина-учасник отримала цінний подарунок, які вручали міський голова Ігор Крижановський та начальник Департаменту соціального захисту населення Олександр Догаров.
Фестиваль викликав великий інтерес серед знам’янчан, і основну мету конкурсу – відродження моральних цінностей української родини, збереження народних традицій, розкриття талантів та творчих здібностей жителів області, було без сумніву досягнуто.





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1031 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты