Субота, 04.05.2024, 11:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 21 » У Знам'янці розпочато проведення вуличних ігротек "Подорож до країни Здоровляндія»"
11:49
У Знам'янці розпочато проведення вуличних ігротек "Подорож до країни Здоровляндія»"
 
12
12Щасливе дитинство – це ранок життя людини, щасливий, світлий, безтурботний, сонячний, незабутній...Це коли тобі хочеться дізнатися ВСЕ! Що? Навіщо? Чому? Адже в цьому величезному світі стільки всього цікавого...Це коли для тебе не існує ні Вчора, ні Завтра... тільки Сьогодні! І кожен день ти проживаєш як маленьке життя... І коли в цьому житті поруч чуйні, лагідні, розумні батьки – це щастя подвійне...потрійне...
На виконання завдань Президента України В.Ф.Януковича по оздоровленню та змістовному відпочинку школярів 20 червня 2013 року у мікрорайоні вул. Інтернаціональної, Гагаріна, Свердлової, Жовтневої маленьку краплинку щастя, а саме ігротеку «Подорож до країни Здоровляндія», малюкам подарували працівники відділу молоді та спорту, із залученням працівників відділу культури і туризму та Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Депутати міської ради, члени Партії Регіонів Ільченко Е.Д., Ставицький В.В., Іванов Р.П. підтримали дану ініціативу та прийняли безпосередню участь у проведенні заходу. І вже можна з впевненістю сказати – таке свято для дітей вдалося.
        Програма ігротеки «Подорож до країни Здоровляндія», налічує безліч різноманітних заходів: майстер-класи, ігри, конкурси, змагання та усі можливі способи цікаво і корисно провести дозвілля.  
Кожна дитина прагне любові, сімейного затишку та трішки уваги щодня. Завжди нам, дорослим, треба пам’ятати, що діти – це наше майбутнє, а майбутнє треба любити та плекати, щоб могти впевнено дивитися у завтрашній день.
        Проведення таких ігротек має на меті приверненути увагу громадськості міста до проблем дітей і нагадати усім про необхідність захищати їх права. Адже всі ми бажаємо, щоби діти росли щасливими і освіченими, відчували себе потрібними не тільки батькам і родині, а й суспільству, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками та гідними громадянами своєї країни – наголосила керуюча справами міськвиконкому Наталія Олександрівна Тесленко під час проведення ігротеки.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 845 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты