Субота, 04.05.2024, 13:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 8 » У Знам’янці відбувся фестиваль «Коло друзів»
08:03
У Знам’янці відбувся фестиваль «Коло друзів»
 
12
4 жовтня у місті Знам'янка було проведено фестиваль "Коло друзів", який  зміцнює та розширює коло друзів у різних регіонах Кіровоградської області. Організатор фестивалю - Фонд «Відкрита Україна», який основними пріоритетами своєї діяльності вважає проведення дитячих та молодіжних соціальних проектів. Та сьогодення змушує додавати нові теми і форми, змінювати формат та мету заходів. Саме тому головною метою фестивалю «Коло друзів» у м. Знам'янка  було вшанування  пам'яті загиблого Віктора Голого та збір коштів для його родини. 

Співорганізаторами проведення заходу стали департаменту соцзахисту населення Кіровоградської ОДА, відділ культури і туризму Знам'янського міськвиконкому та міський Палац культури.  

Програма фестивалю складалась з  різноманітних заходів та локацій, а саме:
майстер-клас від Кіровоградської обласної наукової  бібліотеки ім.Чижевського. художника  Софії Корнєєвої.,  майстера перукарського мистецтва Юлії  Попової.
 
12
Книжкова виставка-продаж від кіровоградського поліграфічного видавництва "Імекс-Лтд”. Виставка-продаж картин від талановитих знам'янських художників.
Фото-конкурс "Діти нашого міста”, фотографом якого був  Денис Поповкін з міста Кіровоград.  

На маленьких відвідувачів фестивалю чекав веселий та пізнавальниий  Бонус-квест від Приват банку,  концерт  дитячих колективів з м. Кіровоград та м. Знам’янка і на завершення- яскравий флешмоб "Коло друзів” від імідж-центру "Ольга”.

Крім того гості та учасники фестивалю мали змогу познайомитись з фотоекспозицією "Герої не вмирають”, яка присвячена пам'яті Віктора Голого, яку презентував Кіровоградський  художній музей.

Усіх присутніх привітав мер  міста  Ігор Крижановській, який підтримав ініціативу благодійного фонду та побажав усім присутнім миру і злагоди.
 
Один з організаторів, Шаген Газумян, сказав , що  сьогодні, як ніколи ніхто не повинен стояти осторонь  горя  інших. Усі ми живемо в одній країні,  ми єдина родина, ми разом повинні вирішувати  проблеми один одного. 
 
12
Під час фестивалю  «Коло друзів» були зібрані кошти, які організатори передали дружині  Віктора Голого - Юлії, а також подарунки від Товариства Червого Хреста і Спілки вірмен України в кіровоградській області - маленькому  синочку  Віктора -Мирославу. 

Директор РБФ «Відкрита Україна» Вікторія Вагжанова подякувала усім, хто підтримує благодійні акції в рамках фестивалю «Коло друзів» з надією, що  в подальшому   всі разом ми зможемо робити добрі  справи і  бути відповідальними за наше майбутнє.

 
    



Категорія: Новини культури | Переглядів: 905 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты