Субота, 20.04.2024, 11:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 18 » У Знам’янці відбувся зональний етап фестивалю дружин юних пожежних
09:39
У Знам’янці відбувся зональний етап фестивалю дружин юних пожежних
12
   Традиційно, наприкінці навчального року сред учнів загальноосвітніх навчальних закладів стартує фестиваль дружин юних пожежних. Проводиться він, зазвичай, у декілька етапів – шкільний, районний, зональний, обласний і всеукраїнський. 
  У Знам’янці у Центрі дитячої та юнацької творчості зібралися 12 найкращих команд юних рятувальників для проведення зонального етапу фестивалю.
   У Знам’янці змагались ДЮПівці за традиційною програмою: потрібно було достойно представити команду у конкурсі «Домашнє завдання» - виразити свої знання з безпеки посередництвом вокальних, танцювальних, поетичних та художніх талантів. Під час «Медичного» випробування один представник від кожної команди повинен був відповісти на 10 тематичних питань та продемонструвати практичні вміння надання першої домедичної допомоги. Не зважаючи на те, що кожен з шести учасників команди відчував особисту відповідальність за остаточний результат і разом з тим потрібно було продемонструвати командну згуртованість, напруги під ча фестивалю не відчувалось. Вцілому захід проходив експресивно, але весело, з юнацьким запалом, у товариській атмосфері. 
  Зазначимо, що суддям, серед яких були представники пожежно-рятувальної служби, освітяни та працівники культури, професійні лікарі, було доволі непросто оцінювати виступи школярів, адже вони вже заявили про себе на 
12попередніх етапах, вибороли перемогу у не менш сильних суперників, та й добре відчувалась підтримка керівників, наставників та вболівальників.
  Міський голова Ігор Борисович Крижановський привітав учасників фестивалю, вручив переможцям грамоти та цінні подарунки. 
  Отож призові місця розподілились наступним чином: на 4-му місці команда зі Знам’янки, на 3-му – зі Світловодська, на 2-му – долинчани. 
12Першими, на думку компетентного журі, стали учні з Бобринця.
Наразі маємо чотири команди-переможниці зонального етапу, який став стартовим майданчиком для успішного виступу під час обласного етапу фестивалю. У свою чергу, перемога у Кіровограді, на обласному рівні, стане перепусткою поборотись за честь нашого регіону на найвищому - всеукраїнському рівні.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1006 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты