Неділя, 07.07.2024, 04:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 28 » У Знам’янці відкрито громадську приймальну народного депутата України О.Довгого
10:27
У Знам’янці відкрито громадську приймальну народного депутата України О.Довгого
12
Народний депутат Олесь Довгий із дводенним візитом відвідав Кіровоградщину. Під час робочої поїздки, що тривала впродовж 24-25 вересня 2016 року, він побував в Знам’янці, Онуфріївці, Новгородці, Суботцях та Світловодську.

В Знам’янці народний обранець розпочав свій візит з проведення обстеження покрівлі багатоповерхового будинку по вул.. Привокзальній, 10, на реконструкцію якої було виділено 900 тис.. грн. з  Державного бюджету та 49.105 тис. грн з міського бюджету. 

Як зазначив Олесь Станіславович,  гроші вже на рахунку підрядної організації, з якою була досягнута домовленість про надання щоденного плану роботи з щотижневим звітом щодо виконаних робіт. Свої критичні зауваження підрядній організації висловив і міський голова Сергій Іванович Філіпенко. Очільник міста наголосив на важливості завершення робіт до кінця жовтня.
12

Цього ж дня по вулиці Привокзальній 7, була відкрита і громадська приймальня народного депутата України Олеся Довгого. Нагадаємо, що до цього часу на Кіровоградщині існувала громадська приймальна О.Довгого, яка була розташована в м.Світловодську. 

Присутніми на заході були: міський голова Філіпенко С.І., керуюча справами міськвиконкому Ратушна І.О., керівник апарату Знам’янської районної державної адміністрації Слюсаренко О.О., голова міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О., сільські голови Знам’янського району, депутати міської, районної ради, представники залізничних підприємств та профспілкових організацій. А також мешканці привокзального мікрорайону. 

Приймальня буде займатися питаннями, проблемами, зверненнями та пропозиціями від мешканців Знам’яшщини. За словами Олеся Станіславовича, він зацікавлений у налагодженні відкритого діалогу з громадянами.

«Народний обранець повинен розуміти проблеми мешканців, знати їхні біди й радощі, працювати на благо своєї малої Батьківщини. Треба виправдовувати довіру людей у першу чергу своїми справами, а не дешевим популізмом», – зазначає народний депутат України.

Керівником громадської приймальні у м. Знам’янка став помічник-консультант народного депутата України О.Довгого Андрій Іщенко. 

Адреса приймальні: 
м.Знам’янка. вул. Привокзальна. 7
Тел. +38 (098) 511-39-94
E-mail: a.ischenko800@gmail.com

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1295 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты