Четвер, 28.03.2024, 23:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 22 » У Знам’янці відновив свою роботу ще один ліфт.
16:05
У Знам’янці відновив свою роботу ще один ліфт.
12
У Знам’янці відновив свою роботу ще один ліфт. Днями було відновлено та введено в експлуатацію пасажирський ліфт у 5-му під’їзді багатоповерхового житлового будинку (ОСББ «Перспективне») по вул. Віктора Голого 122, який не працював близько 8-ми років. Модернізацією ліфта займалося ПП "Олександрія-ліфт".

Проінспектувати виконану роботи приїхали міський голова Сергій Іванович Філіпенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюк Сергій Анатолійович

За ініціативи міського голови з міського бюджету було виділено 82518, 00 тис. грн. для здійснення капітально-відновлювальних робіт даного ліфта. Загалом, на балансі житлово-комунального господарства знаходиться 26 ліфтів, серед яких на даний час не працює лише 1 (у 6 під’їзді багатоповерхового житлового будинку (ОСББ «Перспективне», який знаходиться в такому стані вже більше 26 років) по вул. Віктора Голого 122 (Фрунзе). 
12

Сергій Іванович зазначив, що міська влада робить все можливе, щоб створити належні умови, які зроблять життя і побут знам’янчан набагато зручнішим, і вже від самих мешканців та їх бережливого ставлення до спільної власності буде залежати їх подальше комфортне проживання.

За словами начальника Знам’янської дільниці ПП «Олександріяліфт» Каплуна В.О. даний ліфт має електронне керування та його вантажопідйомність складає 400 кг.

Очільник міста спільно з заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюком С.А., головою ОСББ «Перспективне» Шулікою П.М.  та начальником Знам’янської дільниці ПП «Олександріяліфт» Каплуном В.О. піднялися в кабіні відремонтованого ліфта  і перевірили його функціонування.
12

Звертаючись до міського голови, голова ОСББ «Перспективне» Шуліка П.М. підкреслив, що всі мешканці будинку вдячні міській владі за відремонтований ліфт, який не працював більше 8 років. 

«Насправді, дуже важко підійматися сходами на 9 поверх кожного дня по декілька разів, особливо старшому поколінню та молодим сім’ям з дітками», говорить Павло Миколайович дякуючи очільнику міста.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 944 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты