П`ятниця, 19.04.2024, 12:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Лютий » 20 » У Знам’янці вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні
19:27
У Знам’янці вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

12

Трагічні події в Україні, починаючи з листопада 2013 року, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна Сотня.

І до сьогодні на території нашої держави немає спокою, після Майдану розпочалися військові дії на Сході України за свободу, цілісність та єдність держави, продовжують гинути воїни, кращі сини України, серед яких наші земляки:  Віктор Голий, Дмитро Цуркан, Катерина Носкова, Сергій Трубін, Сергій Капелюха, Дмитро Кісліченко, Дмитро Єфремов.

12

20 лютого, до Дня Героїв Небесної Сотні   на площі Героїв Майдану відбувся мітинг за участі керівництва міста, депутатів міської ради, представників політичних партій, громадських організацій, учасників АТО, учнівської та студентської молоді та мешканців міста.

«Сьогодні ми зібралися для того, щоб вшанувати пам’ять про кращих синів України, адже саме вони боролися за наше гідне життя, віддавши своє», – під час виступу зазначив міський голова Сергій Філіпенко. Про героїзм та саможертву Героїв Небесної Сотні говорила у своїй промові вчитель історії та правознавства НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей”   Світлана Філіпова.

12

Цвіту нашого народу, його славним синам і донькам, які у розквіті сил віддали свою молодість, і, найдорожче – життя, полеглим Героям Майдану і воїнам – захисникам було присвячено Хвилину Мовчання. 

Панахиду за полеглими Героями відслужив настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ отець Іван.

Також, цього дня живі квіти лягли до могил загиблих в зоні проведення антитерористичної операції. Їх поклали міський голова Сергій Іванович Філіпенко та учасники бойових дій у зоні АТО під час об’їзду могил.
 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 802 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4

Кировоград: новости и сайты