Четвер, 02.05.2024, 08:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 27 » У Знам'янському районі викрито трьох неповнолітніх крадіїв
08:41
У Знам'янському районі викрито трьох неповнолітніх крадіїв
          
12
Злодії попалися «на гарячому», коли саме намагалися поцупити зі складського приміщення місцевого підприємства запчастини до сільгосптехніки. Як з’ясувалося, навідувалися вони до складу вже не один раз. За вчинене найстаршому з хлопців загрожує кримінальна відповідальність у вигляді кількох років позбавлення волі. За необдумані вчинки двох інших підлітків доведеться відповідати їх батькам.

До Знам’янського міського відділу міліції звернулися працівники підприємства, розташованого в одному з сіл, та повідомили про крадіжку.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє місцевих жителів, віком від 11 до 15 років. Хлопці проникли на територію складського приміщення, аби поцупити кілька запчастин до техніки та здати на металобрухт. Спроба юних злодіїв виявилася невдалою – їх помітили робітники.

У ході проведення слідчих дій працівники міліції встановили ще кілька епізодів даного кримінального правопорушення, раніше вчиненого підлітками.

– За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий. – Слідство триває.

Крім того, вирішується питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності батьків неповнолітніх, які не досягли віку кримінальної відповідальності.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 835 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты