Четвер, 28.03.2024, 14:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 7 » Участь міського голови в урочистостях з нагоди Дня органів місцевого самоврядування
10:51
Участь міського голови в урочистостях з нагоди Дня органів місцевого самоврядування
 
12      6 грудня 2011 року міський голова І.Крижановський взяв участь в урочистостях з нагоди Дня органів місцевого самоврядування , які відбувалися в залі засідань облдержадміністрацї міста Кіровограда.
Звертаючись до учасників урочистих заходів, голова ОДА Сергій Ларін відзначив: – Завтра по всій країні ми відзначатимемо справді державне свято, адже органи самоврядування є невід’ємним та вкрай важливим механізмом реального народовладдя у демократичному суспільстві. Це доводить і самовіддана робота професійного, кількатисячного депутатського корпусу нашої області. І я можу з гордістю сказати, що органи самоврядування на Кіровоградщині, які є надійним партнером і міцною опорою для органів виконавчої влади, роблять все можливе для розвитку нашого регіону, для покращення життя кожного його мешканця.
– Не мені вам говорити, що жителі області покладають великі надії на вас - народних обранців – на міських і селищних голів, на депутатів усіх рівнів, на членів виконавчих комітетів та мерів міст. Люди сподіваються на нашу з вами допомогу у вирішенні різних проблем. І на нас покладена велика відповідальність – працювати для людей, – зазначив Сергій Ларін.
– Я сподіваюсь, що наша з вами робота й надалі буде спрямована лише на один результат – на реформування економіки і соціальний захист громадян, на задоволення життєвих потреб мешканців області. А запорукою цьому є всебічна підтримка держави і ваша наполеглива праця, а ще – ваш високий професіоналізм і відповідальність. Все це є добрим внеском у розбудову Кіровоградщини. Тому хочу побажати, щоб своєю наполегливою роботою та реальними справами ви виправдали довіру людей, які вас обрали, знайшли розуміння та підтримку усіх територіальних громад області, – підкреслив Сергій Ларін.
Голова облдержадміністрації Сергій Ларін та голова обласної ради Микола Ковальчук за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування в області, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування, вручили почесні грамоти обласної ради та обласної державної адміністрації кращим працівникам органів місцевого самоврядування та представникам депутатського корпусу області. Саме одну із таких нагород отримав селищний голова смт.Знам'янка Друга Філіпенко Сергій Іванович.
На завершення учасників урочистостей вітали святковим концертом.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 664 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты