Четвер, 28.03.2024, 15:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Вересень » 28 » Участь в обласній нараді з захисту прав дитини
16:55
Участь в обласній нараді з захисту прав дитини
12         У нараді при обласній державній адміністрації з питання захисту прав дітей взяли участь: керуюча справами Знам'янського міськвиконкому Н.Тесленко, завідуюча сектору у справах сім'ї та молоді С.Бабаєва, директор центру соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді Н.Шевченко, начальник міського відділу освіти В. Сиромятніков.
Нараду відкрив голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін, який наголосив на тому, що в області приділяється велика увага наймолодшим мешканцям області. Кіровоградська область вступила в новий проект "Нове життя", в рамках якого діють програми "Шкільний автобус", "Шкільна парта" та інші. Не менше уваги приділяється, за словами Сергія Ларіна, і розвитку дитячо-юнацького спортивного руху
Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко, що його основним завданням є моніторинг становища дітей і дотримання їх прав, робота з конкретними скаргами конкретних дітей, або їх представників, та моніторинг діяльності органів виконавчої влади та їх рішень, які хоч і приймаються у межах українського законодавства, але дуже часто суперечать інтересам дітей.
Наголосив, що у питаннях захисту прав дитини ми звертаємо увагу на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, але потребують уваги та захисту своїх прав , навіть ті діти, які мають батьків.
Підкреслив, що в області 442 дитини-сироти, але тільки 14 із них влаштовані в прийомні сім'ї.
Відповідальність за захист прав дитини лежить на місцевих органах влади та органах місцевого самоврядування. Він запропонував очільникові області обдумати проведення інформаційної заохочувальної кампанії з усиновлення, а для цього варто працювати над створенням і реалізацією окремої програми "Дитина для родини".

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 736 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты