П`ятниця, 19.04.2024, 04:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Вересень » 30 » Учителю, перед іменем твоїм дозволь покірно стати на коліна
13:52
Учителю, перед іменем твоїм дозволь покірно стати на коліна
 
12        29 вересня 2011 року в БДЮТ відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти, в якому взяли участь перший заступник міського голови В.Джулай, начальник відділу освіти В.Сиромятніков, голова Знам’янської молодіжної громадської організації «Союз молоді регіонів України» - М. Бодня та його заступник В.Нижник. представники міської газети «Знам’янські вісті»
Молодим спеціалістам були вручені трудові книжки та пам’ятні адреси, а також подарунки від громадської організації «Союз молоді регіонів України».  Почесними грамотами та подарунками від міського комітету профспілки було вшановано ветеранів, які в цьому році пішли на заслужений відпочинок.
Нагрудним знаком «Відмінник освіти України» були нагороджені вчителі ЗШ №3 Грабовська Світлана Олексіївна та Назаренко Людмила Микитівна.
   
12          Проведено нагородження педагогічних працівників за підсумками атестації, вручені нагороди Міністерства освіти, Почесні грамоти управління освіти і науки обласної державної адміністрації, Почесні грамоти відділу освіти за досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління.
За досягнення в роботі з обдарованими дітьми відзначено педпрацівників загальноосвітніх навчально-виховних закладів, позашкільних навчальних закладів, дитячої юнацької спортивної школи та дошкільних навчальних закладів. Відповідно до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 26 вересня 2011року 17 вчителів міста отримали грошові премії, які вручив перший заступник міського голови В.Джулай.
12  Грамотами відділу освіти, дипломами управління освіти і науки, подяками Кіровоградського інституту післядипломної педагогічної освіти були відзначені педагогічні працівники та педагогічні колективи за забезпечення важливих освітянських подій, проведення обласних, міських заходів, за участь у всеукраїнських, обласних методичних заходах, за участь у конкурсах педагогічної майстерності, за публікації та друковану продукцію, за якісну підготовку до нового навчального року.
Подяки отримали педагогічні працівники за співпрацю з обласною філармонією.
Диплом УОН ОДА та дитячої екологічної громадської організації «Флора» були вручені - за участь в обласному творчому конкурсі «Школа майбутнього - це Еко - школа» .
У музичних номерах художньої самодіяльності взяли участь працівники ЗНЗ міста, відділу освіти, хореографічні колективи «Екстраверт» БДЮТ (М.Стукаленко) та «Веселка» ПК (Т.Часник), учні загальноосвітніх закладів.
День працівників освіти 2011 року є ювілейною датою, яка співпадає з Днем Незалежності України, тому дуже символічним було закриття урочистого зібрання - патріотичний танок «Моя Україна» у виконанні хореографічного колективу «Екстраверт»

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 840 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты