Середа, 24.04.2024, 10:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 6 » Учнівське самоврядування у фокусі міської влади
08:50
Учнівське самоврядування у фокусі міської влади
12
4 грудня нинішнього року, в рамках заходів до Дня місцевого самоврядування, представники учнівської молоді, а саме лідери учнівського самоврядування навчальних закладів міста та міського Парламенту дітей,  зустрілися з міським головою Філіпенком Сергієм Івановичем.

Зустріч відбувалася в залі засідань міської ради за участю першого заступника міського голови Загородньої Валентини Григорівни, секретаря Знам’янської міської ради Клименко Наталії Миколаївни, начальника відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Ладожинської Руслани Анатоліївни, головного спеціаліста відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зайченка Віталія Вікторовича, начальника відділу організаційно-кадрової роботи Зайченко Олени Анатоліївни, начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Грекової Людмили Анатоліївни, заступник начальника відділу освіти Черкас Наталі Леонідівни та головного спеціаліста відділу освіти Попової Тетяни Миколаївни.
12

Зустріч пройшла за «круглим столом» у невимушеній та доброзичливій атмосфері. Лідери мали унікальну можливість поспілкуватися наживо з представниками міської влади, почути з перших вуст про окремі аспекти роботи міської ради та отримати відповіді на різноманітні питання щодо роботи депутатів та посадовців.
Міський голова розповів про досягнення та перспективні плани розвитку міста. При цьому він висловив сподівання, що наша молодь має щире бажання працювати на авторитет рідного міста та розвивати його потенціал.

Секретар міської ради Клименко Наталія Миколаївна більш детально ознайомила юних парламентарів з основними принципами організації роботи міської ради, запросила лідерів учнівського самоврядування на засідання профільних комісій та висловила сподівання щодо плідної співпраці.

Поряд з цим, голова міського Парламенту дітей Домбровська Анастасія прозвітувала про роботу Знам’янського міського Парламенту дітей та зосередила увагу присутніх на  ідеях та планах щодо майбутньої діяльності.
Головним акцентом зустрічі стало підведені підсумки міського конкурсу відеоробіт представників учнівського самоврядування «Якби я був міським головою…». 
12

Куратор міського Парламенту дітей Зайченко Віталій Вікторович у своїй вступній промові до оголошення переможців зазначеного Конкурсу зосередив увагу присутніх на ідеї  його створення. Так, ще на першій сесії міського парламенту дітей у жовтні, одним із юних парламентарів було запропоновано присутнім провести подібний конкурс. Пропозиція була поставлена на голосування і одноголосно підтримана. Далі з даною пропозицію був ознайомлений міський голова Філіпенко С.І., який її повністю підтримав, видавши розпорядження про проведення міського конкурсу «Як би я був мером…».

Після невеличкого огляду задумів Віталій Вікторович оголосив переможців першого та другого етапів Конкурсу та запросив до нагородження міського голову Філіпенка Сергія Івановича, який ще раз підкреслив новаторський погляд молоді до вирішення різноманітних питань. 

Всі 18 конкурсантів, (серед яких були не тільки члени та заступники Знам’янського міського парламенту дітей, а й учасники учнівського самоврядування), отримали в подарунок за участь у конкурсі настінні календарі «Знам’янка-2018» із фото-слайдами  рідного міста. Подарунки учасників, які не змогли бути присутніми на зустрічі, були передані представникам загальноосвітніх навчальних закладів, міського парламенту дітей.
12

До сімки найкращих робіт віднесено проектні роботи таких учнів: Мацієвської Анастасії, учениці професійно-технічного училища № 12, Сердюк Валерії, учениці Згам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 7, Перфілова Михайла, учня НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 -гімназія», Гвоздик Олександри – заступника голови Знам’янського міського парламенту дітей та Суржика Андрія, учня НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 -гімназія» поряд  з ученицями НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей» Філіпченковою Аліною і Пойдою Альбіною, які склали трійку переможців ІІ етапу конкурсу та відзначені цінними призами виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Висловлюючи впевненість щодо подальшого творчого зростання молоді міста, отримання нею неоціненного досвіду під час виконання спільної проектної, дослідницької чи пошукової діяльності, а також пізнаючи та вивчаючи власні потенційні можливості в ході спілкування з представниками міської влади начальник відділу освіти Грекова Людмила Анатоліївна зазначила: «Ніколи не потрібно зупинятися на досягнутому, завжди слід прагнути кращого, бути обізнаними у інноваціях та бути беззаперечними справжніми лідерами, здатними  втілювати в життя найкращі задуми».

У своїй підсумковій промові міський голова наголосив на тому, що міська рада готова надалі співпрацювати з органами учнівського самоврядування та надавати підтримку будь-яким молодіжним починанням на благо нашого міста.

Зустріч минала в теплій, дружній атмосфері та була пізнавальною для учнівської молоді, адже завершальним акордом спілкування стало проведення методистом методичного кабінету міського відділу освіти Босненко Мариною Миколаївною тесту на визначення мотиваційної стратегії та спрямованості особистості, за результатами якого кожен учасник тестування міг визначити склад власних лідерських якостей, а також методики медитація-релакс «Прогулянка по зачарованому лісу», яка також допомогла кожному з присутніх поринути у власну підсвідомість та відчути внутрішньо власні потенційні можливості.    
 
У підсумку зустрічі представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади  побажали юним парламентарям наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці  задля розвитку нашого міста.

Головний спеціаліст 
відділу освіти Т.Попова 
та координатор МПД
С.Литвинець
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 782 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.2/5

Кировоград: новости и сайты