Четвер, 02.05.2024, 03:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 26 » Улюблена знам’янчанами футбольна команда «Локомотив» відзначала своє 90-річчя!!!
13:44
Улюблена знам’янчанами футбольна команда «Локомотив» відзначала своє 90-річчя!!!
  
12
Так співпало, що саме у день відзначення 23-ї річниці Незалежності України, на міському стадіоні відзначався поважний ювілей. Улюблена знам’янчанами футбольна команда «Локомотив» відзначала своє 90-річчя!!!
Ми любимо футбол за чесність, щирість, безкомпромісність, за дух справжньої боротьби. Без футболу життя стає нудним і нецікавим. Для відданого вболівальника футбол – це можливість відволіктися від повсякденних турбот і поринути у той світ, де багато здорового азарту, де у запеклому двобої виборюється перемога. Саме заради футболу, заради підтримки улюбленої команди та футболістів зібралися вболівальники «Локомотиву». Прихильники популярної гри прийшли, щоб привітати спортсменів з їхніми перемогами та славетним ювілеєм.

Стадіон прикрашав Прапор «Локомотиву», якій подарував команді міський голова І.Крижановський до визначної дати.

Перед початком товариської зустрічі команди «Локомотив» із збірною команди м.Знам’янка, гравців привітав представник благодійного фонду Олеся Довгого, побажав спортивних досягнень, міцного здоров’я, добробуту, та подарував комплект футбольних м’ячів.

А вже після матчу, який завершився з рахунком 3:3, відбулося справжнє свято! На полі вишикувались гравці та тренери команди багатьох поколінь. У організатора події, голови Знам’янської федерації футболу О.Леня, знайшлись теплі слова для кожного з присутніх футболістів, пригадали всі знаменні події та відзнаки за спортивні досягнення команди, тренерів та гравців. Звичайно, гравці отримували відзнаки та ювілейні медалі.
Від Знам’янської міської ради ювілярів привітала секретар Знам’янської міської ради Н.Адамович.
12

Заслужений тренер України, голова федерації футболу Кіровоградської області, голова обласної організації футбольного товариства «Колос» Ю.Махно вручив команді та гравцям диплом та подяки від обласної федерації футболу, висловив сподівання на подальші досягнення «Локомотиву», вручив пам’ятний знак тренеру локомотива О.Леню.

Взагалі, на стадіоні вирувала атмосфера справжнього свята, з привітаннями, подарунками, квітами, щирими побажаннями та словами вдячності.

І ми щиро бажаємо «Локомотиву» нових спортивних успіхів та досягнень, нових перемог і нових гравців, які будуть такими ж відданими та наполегливими у виборюванні перемог!

 

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 949 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты