Четвер, 02.05.2024, 17:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 5 » Урочисте відкриття пам'ятника першому електровозу серії ВЛ – 60
09:10
Урочисте відкриття пам'ятника першому електровозу серії ВЛ – 60
           12  
З нагоди відзначення 144 – річчя Дня міста відбулася церемонія відкриття пам'ятного знаку першому електровозу серії ВЛ – 60, який встановлено у міському парку відпочинку.

Знам’янка – це місто сплетіння залізниць, ворота півдня України. Це перехрестя залізничних магістралей, які прямують з півночі на південь (Київ-Миколаїв), з півночі на південний схід (Київ-Дніпропетровськ), із сходу на захід (Кременчук-Кіровоград).
Одним словом, всі життєдайні артерії держави перетинаються саме тут.

Знам'янка – місто залізничників і не можна День народження рідного куточка вважати повноцінним без працівників залізничного вузла.  
           12   
Щорічно Знам'янка у День свого народження отримує новий подарунок, що стає окрасою та надбанням кожного з нас. Ось і цього року Знам'янка поповнилась новим прекрасним дарунком, який для нас зробили залізничники нашого міста.
З ініціативи міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту та профспілкової організації Знам’янського локомотивного депо – не лишились просто словами.

Право урочистого відкриття пам'ятного знаку було надано міському голові Крижановському Ігорю Борисовичу, народному депутату України Єдіну Олександру Йосиповичу та першому заступнику начальника Одеської залізниці Царенку Анатолію Григоровичу.

Сьогодні для всіх нас не звичайний день, адже з нагоди Дня міста у міському парку відпочинку ми з гордістю відкриваємо пам’ятний знак першому серійному пасажирському електровозу, який з 1965 року працював на Одеській залізниці в локомотивному депо Знам'янка, - зазначив Олександр Йосипович Єдін під час урочистої церемонії.
 
           12    
Звертаючись до мешканців міста, працівників сталевих магістралей, міський голова Ігор Борисович Крижановський сказав, що наше місто може пишатися тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя. 
Тут працює багато справжніх майстрів галузі, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій.

Так як у місті Знам’янка багато професіоналів своєї справи, зв'язали своє життя із залізничним транспортом, тому не дивно, що візитівкою міста залізничників буде встановлений пам’ятник першого електровозу – додає Анатолій Григорович Царенко.

Пам'ятник, встановлений власноруч працівниками залізничних підприємств міста, настільки реалістичний, що ось, ось здається почуємо як загудить електровоз і почне рушати.

Підготовчі роботи по встановленню пам'ятника розпочалися від самого ранку кілька днів тому. Крани, спеціальний вантажний транспорт та головне бажання та прагнення десятків людей, які приклали власні зусилля для того, аби наше місто залишило не забутні враження на жителів, гостей та нащадків нашого міста.
Покоління залізничників, які передають свої надбання, досвід, навички та вміння, залишають по собі ще і культурну спадщину.   

Під час урочистостей відбулася ще одна приємна подія  перший заступник начальника Одеської залізниці Царенко Анатолій Григорович вручив  в дарунок  міському голові та  місту діючу модель першого паровозу  від працівників Одеської залізниці .
           12    
Хто як не самі представники залізничного транспорту можуть сказати щирі слова з приводу відкриття пам'ятника у нашому місті.
Відбулося нагородження кращих залізничників міста.

Цього дня всі ми з вами стали свідками визначної події. Наше місто поповнилося новим символом міста залізничників. Встановлений локомотив знаменує десятки років залізничних династій.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1230 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.2/5

Кировоград: новости и сайты