Понеділок, 06.05.2024, 04:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 3 » Урочисте відкриття пришкільних таборів відпочинку
13:35
Урочисте відкриття пришкільних таборів відпочинку
     12
Для дітей, які залишаються на канікулах в нашому місті , організовані дитячі табори відпочинку з денним перебуванням на базі Будинку дитячої творчості та загальноосвітніх навчальних закладів міста (пришкільні табори).

У переважній більшості табори організовані для дітей молодшого шкільного віку, в першу чергу з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також інших пільгових категорій.

Пришкільні табори дають змогу працюючим батькам вирішувати проблему влаштування дітей та догляду за ними протягом дня (особливо молодшого шкільного віку), а також є суттєвою матеріальною підтримкою за рахунок якісного харчування дітей у таборах. Також вирішується проблема попередження бездоглядності дітей у канікулярний час.      12
 
Забезпечують роботу таборів кваліфіковані педагогічні кадри. Для організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей працюють в таборах гуртки, секції позашкільних навчальних закладів. Підготовлена велика програма культурно-масових заходів: культпоходи до лісу, екскурсії, відпочинок в паркових зонах міста тощо. 

03 червня 2014 року відбулося урочисте відкриття пришкільних таборів відпочинку.
     12

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький А.А. ,керуюча справами (секретар виконкому) Меренкова Л.І. та начальник міського відділу освіти Попова Н.О. взяли участь у відкритті літніх таборів з денним перебуванням дітей при загальноосвітніх шкіл №6, № 3 та центру дитячої та юнацької творчості.
      12
 
На честь цього було організоване справжнє літнє свято. Лілія Іванівна привітала дітей із закінченням навчального року та початком літніх канікул , побажала маленьким знам'янчанам приємного відпочинку, і як результат, отримання хороших вражень та задоволення від літнього відпочинку.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 951 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты