Вівторок, 16.04.2024, 21:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Урочисте засідання відбулося урочисте засідання, членів Президії міської організації ветеранів України
13:51
Урочисте засідання відбулося урочисте засідання, членів Президії міської організації ветеранів України
12
Другий місяць осені починається з особливої дати - 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Напередодні відзначенні цієї дати вже традиційно в залі міської ради відбулося урочисте засідання, членів Президії міської організації ветеранів України, голів первинних ветеранських організацій та керівництва міста.  

У зустрічі взяли участь: міський голова Філіпенко С.І., селищний голова смт. Знам’янка друга Москаленко С.Б., голова міської організації ветеранів України Бабійчку Ганна Олексіївна, помічник-консультант народного депутата України О.Довгого А.Іщенко.
12

Розпочала святкову зустріч голова міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук, яка розповіла присутнім про основні напрямки співпраці міської влади та ради. 

Одним із основних напрямків цієї співпраці є: використання органами влади великого потенціалу знань, професійних надбань та життєвої мудрості ветеранів для успішного вирішення питань життєдіяльності міста, смт. Знам’янка Друга та с. Водяне.
12

Всіх присутніх привітав міський голова Сергій Іванович Філіпенко: "Все, що оточує нас-міста і села, заводи, безкраї лани - є результатом Вашої невтомної праці. В усьому, до чого торкнулися ваші руки, залишилася частка вашої душі. Та і власним життям ми теж завдячуємо Вам. Від щирого серця бажаємо Вам здоров'я і довгих років життя. Нехай діти будуть для Вас гордістю, а онуки радістю. Хай Ваша золота осінь завжди буде щасливою, радості, миру, добра Вам в ім'я розквіту рідної неньки-України".
12

Слова вітання ветеранам та слова подяки за вагомий внесок у розбудову нашого міста лунали від селищного голови смт Знам’янка Друга Москаленка С.Б. та помічника-консультанта народного депутата України О.Довгого Андрія Іщенко.

Зустріч проходила у теплій і дружній атмосфері, а по її завершенні всі присутні мали змогу насолодитися яскравими музичними номерами.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 734 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/6

Кировоград: новости и сайты