П`ятниця, 29.03.2024, 11:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 4 » Урочисті заходи із нагоди першої річниці роботи Національної поліції України
14:14
Урочисті заходи із нагоди першої річниці роботи Національної поліції України
12

Сьогодні, 4 серпня, в Знам’янці  відбулися урочисті заходи із нагоди першої річниці роботи Національної поліції України. Привітати поліцейський прийшли міський голова Сергій Іванович Філіпенко та секретар міської ради Клименко Наталія Миколаївна.

Щиро  вітаю вас із Днем Національної поліції України. Діяльність національної поліції органічно пов'язана з історією та долею держави. Ви виконуєте важливі і відповідальні завдання щодо забезпечення безпеки українського суспільства. Цього року українці вперше відзначають День національної поліції України. Наразі, коли наша держава переживає складні часи, суспільство покладає на представників органів правопорядку великі надії, довіряючи  захист своїх прав і свобод.

12

Ваша служба ніколи не була легкою. Вона вимагає від кожного рядового та офіцера зібраності, вміння знаходити рішення в найскладніших ситуаціях, відваги й самопожертви.

Бажаю вам міцного здоров’я, стійкості, наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов’язку перед Вітчизною! - зазначив міський голова.

Секретар Міської ради приєдналася до вітань та побажала усім співробітникам поліції міцного здоров’я, витримки, спокійних чергувань, родинного тепла та затишку, людської вдячності і поваги.

12

Також кращі представники Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області, були нагороджені відзнаками міської ради.

Довідка:

4 серпня Україна вперше відзначає День Національної поліції.

Свято було встановлено в Україні згідно з указом президента України "Про День Національної поліції України" від 9 грудня 2015 року та відзначається щорічно 4 серпня - у день підписання президентом Закону України "Про Національну поліцію".

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 790 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты