Четвер, 25.04.2024, 16:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Травень » 18 » Урочистий концерт, присвячений Дню Матері
10:59
Урочистий концерт, присвячений Дню Матері
12
Я хочу перед вами прихилитись,
Прості, багатодітні матері,
Й за вас сердечно Богу помолитись,
Благословенні сестри-трударі.

Я хочу вам подарувати квіти,
Та Бог, випереджаючи мене,
Уже вам дав букет — це ваші діти —
Багатство і небесне, і земне

В урочисто вбраному залі дитячої музичної школи ім. М.В.Лисенка відбувся зворушливий і щирий на емоції концерт. Присвячений він був Дню Матері, а мама, любов до мами – це одна з найбільших святинь для кожного народу, для кожної людини. В усі часи, всі народи пов’язували з матір’ю найсокровенніше, возвеличували її, як найбільший скарб. Вона – корінь життя, берегиня роду людського, вона – та квітка, промінь якої ніколи не в’яне, а розцвітає з плином літ усе ясніше. І все це помножується в рази, коли це – багатодітна мама! 
12

А на концерт до музичної школи були запрошені саме багатодітні мами, які поступилися своїм спокоєм, своїм здоров’ям заради майбутнього своїх дітей, заради майбутнього нашої країни. 

Невипадково концерт проходив саме тут, адже дитяча музична школа це осередок творчості, духовності, натхнення і тут навчаються діти з 35-ох багатодітних родин. Багатодітні мами прагнуть щоб їх діти зростали всебічно розвиненими, відчували гармонію музики, та насичували світ красотою та добром. 

Перед початком концерту перший заступник міського голови В.Загородня привітала присутніх та вручила подяки за самовідданість, моральні чесноти, незрадливість і самопожертву, що символізують життя, родинне тепло, затишок і всеперемагаючу материнську любов. 
12

Подяки виконавчого комітету Знам’янської міської ради отримали: Л.Бабінова, Л.Балан, Н.Бацан, Н.Зенкевич, Н.Крижан, О.Сімакова, Ю.Єніна, О.Шевченко, В.Сербін, О.Мілюкова, С.Щурова.

В.Загородня побажала присутнім поваги і шани від людей, а від Всевишнього – благословення. 
12

Довгоочікувану приємну звістку повідомила начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинська – найближчим часом Почесне звання «Мати-героїня» буде присвоєно п’ятьом нашим знам’янчанкам: Л.Бабіновій, Л.Балан, Н.Бацан, Н.Зенкевич, Н.Крижан.

Після урочистостей, гості поринули в чудову атмосферу музики, яку створила ведуча, викладач музичної школи Н.Голубова, та, звичайно, юні вихованці закладу, які намагалися порадувати мам своєю майстерністю. У залі вирувала атмосфера свята, а також родинного затишку та щирих почуттів.
12

Щиро дякуємо директору дитячої музичної школи ім.М.В.Лисенка С.Івасенко, та колективу викладачів за допомогу в організації та проведенні цього чудового концерту, цього справжнього родинного свята.

Відділ  молоді, спорту та охорони здоров’я

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 875 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты