П`ятниця, 19.04.2024, 23:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 23 » Урочистий Пленум Знам'янської міської організації ветеранів України присвячений 30-річчю її створення.
15:43
Урочистий Пленум Знам'янської міської організації ветеранів України присвячений 30-річчю її створення.
22 серпня 2017 року відбувся Урочистий Пленум Знам’янської міської ради Організації ветеранів України.
Крім членів президії, голів первинних ветеранських організацій в роботі Пленуму приймали участь керівництво міста та селища, Знам’янської дирекції залізничних перевезень, райпрофспілки працівників залізничних перевезень, помічник народного депутата України Олеся Довгого, керівники відділів, управлінь міськвиконкому, колишні голови міської ради та міськвиконкому, селищної ради, представники від міської лікарні, Чорноліського лісгоспу, ветерани-старішини, які розбудовували міську організацію ветеранів України.
Перед початком Пленуму хвилиною мовчання вшанували ветеранів із ветеранського активу, хто відійшов в інший вимір життя: Хомутова П.П., Лінника М.Н., Мовчанова М.А., Самброса М.К., Кузьміщева І.О., Писарєва М.О., Олійника Г.В., Урсула В.К., Чайку В.М., Зубаху М.М., Ткача П.З., Яворського П.І., Челака І.С.,  Чернецького О.П., Михайловича М.М., Велику В.І., Москвіна І.Т.,  Цибульську Л.К., Сапожніка І.Т., Нікітіна В.Н., Клєвцова П.Й., Гундаренко П.В., Іванова В.В., Обушевського П.М., Старіченка П.П., Кумбера Є.В., Парамонова О.О., Печеного В.Г., Ягубця В.В., Саєнко Н.В., Коваленко Г.М.
В знак вшанування ветеранів війни і військової служби ветерани Бондар Л.Я., Горященко М.П. поклали квіти до Стели Слави.
На Пленумі з інформацією «Про розбудову досягнення, співпрацю з органами влади на протязі 30 років та перспективі подальшої співпраці» виступила Ганна Бабійчук – голова Знам’янської міської організації ветеранів України. В цей час на екрані висвітлювались фотоматеріали із життя ветеранської організації, які стали підтвердженням життя ветеранів на протязі 30 років, які розміщені у книзі «Дорога довжиною у 30 років», яка і презентувалась на Урочистому Пленумі і була вручена всім присутнім. 
Під час Пленуму були вручені грамоти: 
Почесна Грамота Організації ветеранів України – Сухінській Л.П.
Грамота Кіровоградської обласної ради - Горященко Л.О.
Грамота Кіровоградської обласної держадміністрації - Антоненко О.С.
Подяка Кіровоградської обласної державної адміністрації - Шиян З.Г.
Грамоти Кіровоградської обласної Організації ветеранів України: Сердюк В.Д., Пояркова Т.А., Демченко Н.М.
Почесні грамоти Знам’янської міської ради: Бабійчук Г.О., Гундаренко О.О., Лінник В.Б., Василашко М.І., Смуглій І.М., Гуляєва З.О., Промахова Л.Ю., Брунцвік І.М., Волошкова Г.І., Доценко Г.В., Гребенюк Л.І., Остапова Я.О.
Почесні Грамоти міської Організації ветеранів України: Загородня В.Г., Кодацька В.П., Борисенко Л.Я., Хирса О.М., Клімова С.В., Ільченко Е.Д., Уткіна Т.П., Настіч А.І., Олексенко  Г.М., Половко В.А.
В урочистій обстановці були вручені Свідоцтва про обрання Почесними Головами ветеранам, які очолювали організації протягом 10 і більше років: Гребеннікова Л.І., Мойсейченко О.Г., Голуб І.С., Чорний В.Г., Могильний В.О., Самофалов О.Н., Комарова А.Д., Куц Г.В., Брунцвік Н.Ф., Нікітіна В.Я., Дмитренко Л.І., Добрянська М.В., Блюм В.Г., Бондар Л.Я., Легенький В.П., Мельниченко Л.Т.
Почесним головою Знам’янської міської ветеранської Організації  обрано Бабійчук Ганну Олексіївну, яка очолювала міську ветеранську Організацію 10 років  
Учасників Пленуму привітали: міський голова Філіпенко Сергій Іванович, виконуючий обов’язки заступника начальника Знам’янської дирекції залізничних перевезень Маляренко Дмитро Олександрович, помічник народного депутата Андрій Іщенко, селищний голова Москаленко Сергій Борисович, заступник начальника райпрофспілки працівників залізничного транспорту Оніщенко Сергій Анатолійович, головний лісничий Чорноліського лісгоспу Яценко Олег Миколайович, керівники управлінь та відділів міськвиконкому та художній колектив «Джерело» локомотивного депо під керівництвом Половко В.А.
Ганна Олексіївна зачитала привітання від голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С. Кузьменка, голови Кіровоградської обласної ради О. Чорноіваненка, голови ради Кіровоградської обласної організації ветеранів України, почесного ветерана України В. Єфіменка, голови організації ветеранів м. Лисичанська, Почесного ветерана України, почесного громадянина м. Лисичанська М. Царинника.
В заключному слові висловлювалась подяка міським головам (Василашку М.І., Джулаю В.О., Нестерову М.О., Мацку В.В., Крюкову В.В., Крижановському І.Б., Філіпенку С.І.), селищним головам (Шендрікову О.Г., Промаховій Л.Ю., Горященку М.П., Філіпенку С.І., Москаленку С.Б.), депутатам Верховної ради України (Єдіну О.Й., Довгому О.С.), депутатам міської та селищної ради різних скликань, керівництву залізниці (Карпенку В.М., Мерзлікіну В.М., Рустамову Шаік Джаваншир-Огли, Царенку А.Г., Казанджію В.В.), підприємцям міста (Кліпацькому С.В., Терновому М.М., Матвієнку В.Є., Доценко Г.В., Плахотніковій О.М., Луцу О.І.), керівникам «Приват банку» (Шеремет Т.М., Міщенку І.В.), управлінням та відділам міськвиконкому, журналістам газети «Знам’янські вісті», керівництву Чорноліського лісгоспу.
Закінчився Пленум словами із книги «Дорога довжиною 30 років»: «Життя продовжується – теплої, сонячної ветеранської осені», яку кожен із учасників Пленуму отримав на згадку.

На Пленумі прийняті звернення до міського голови, депутатів міської ради та виконавчого комітету: 
Ми, участники Урочистого Пленуму міської Організації ветеранів України, підводячи підсумки 30-ти річної праці, констатуємо, що:                        
Знам’янська міська Організація ветеранів України на протязі декілька років визнана кращою в області з врученням відповідних нагород. Така висока оцінка досягнута міцною співпрацею з керівниками міської ради та виконкому, високим рівнем організації роботи та добре підібраними кадрами ради ветеранів, які безкомпромісно, безкорисно виконують громадську роботу, відкладаючи особисті справи.
Ми щіро дякуємо керівникам міської ради , виконкому,  депутатам різних скликань за співпрацю, за розуміння і вирішення питань соціального захисту людей поважного віку, за збереження правди історії, за виховання підростаючого покоління на славних традиціях минулих подій і сьогодення, за залучення ветеранів до витоків мистецтва і культурного життя міста.
Наполегливо просимо і надалі приділяти особливу увагу місцям збереження пам’яті визволителів Знам’янки , учасників війскових конфліктів в Афганістані і на сході України, учасників Чорнобильської трагедії.
Одним із таких місць є Меморіальне кладовище. Це місце, куди ідуть мешканці Знам’янки, щоб засвідчити пам’ять про визволителів Знам’янки і держави. На цому місці передається молодому поколінню мужність і патріотизм загиблих, це місце виховання молоді. 
Дуже Вас просимо: при формуванню бюджету на 2018 рік передбачити кошти на проектування та будівництво Меморіального комплексу на нинішному Меморіальному кладовищі, яке потребує реконструкції і осучаснення.
Меморіальний комплекс повинен стати  місцем пам’яті загиблих у всіх військових конфліктах, місцем вшанування подвигів знам’янчан, місцем патріотичного виховання підростаючого покоління, місцем болі і скорботи за патріотами знам’янщини та України.
Просимо Вас і на подальші роки співпрацювати і підтримувати міську ветеранську організацію в її Статутній діяльності.              
Та звернення до жителів міста:

З В Е Р Н Е Н Н Я
учасників ювілейного пленуму Знам’янської міської Організації ветеранів України, присвяченого 30-річчю її створення, до керівників міста, підприємств, організацій, установ, до всіх жителів міста Знам’янки.
У зв’язку з 30-річчям нашої ветеранської організації ми, учасники ювілейного пленуму, звертаємося до керівників міста, всіх підприємств, установ і організацій,  підприємців різної форми власності, профспілкових та молодіжних організацій, до всіх жителів міста з проханням та побажанням:
1. Вимагати від керівництва України встановлення миру та спокою в нашій країні, недопущення на її землі воєнних конфліктів, терористичних актів, припинення війни на сході країни, збереження суверенності та єдності країни.
2. За будь-якої можливості допомагати матеріально і морально первинним ветеранським організаціям, заохочувати ветеранських активістів за їхню волонтерську і патріотичну роботу, цінувати досвід та мудрість старшого покоління.
3. Разом зі школярами та молоддю вивчати історію міста і всієї України, наших підприємств і працюючих на них династій, гордитися своїми дідами, батьками і матерями, в цілому поколінням, яке здобуло перемогу над нацизмом у війні 1941-1945 років. Зберігати пам’ять про воїнів-визволителів, надавати посильну допомогу та увагу людям похилого віку, ветеранам війни та праці, брати участь у міських заходах, присвяченим Дню Перемоги, Дню звільнення міста, України від фашистських загарбників, в інших заходах.
4. Разом із закладами освіти, профспілковими комітетами і первинними ветеранськими організаціями зберігати міські і створені в установах освіти та  на підприємствах музеї бойової та трудової слави, оберігати військові захоронення та братські могили.
Дорогі знам’янчани!
Ветерани всіх поколінь з вірою і оптимізмом дивляться на молодь і заповідають: як зіницю ока, берегти своїх рідних і близьких, підтримувати ветеранів в боротьбі за їхні законні права та пільги. Висловлюємо впевненість у тому, що в 2018 році ми всі разом гідно і на найвищому рівні відсвяткуємо 75-річчя звільнення Знам’янки від фашистських загарбників.
Переглядів: 933 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 2.6/5

Кировоград: новости и сайты