Понеділок, 22.07.2024, 12:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 50
Гостей: 50
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 7 » Урочистий захід до Дня Волонтера
08:58
Урочистий захід до Дня Волонтера
12
5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний День волонтера, а 6 грудня в Україні – це День Збройних сил України – свято, яке сьогодні стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. Досить символічним є те, що ці два свята відзначаються майже в один день, адже великим є внесок волонтерів у зміцнення нашої армії.

12
Тож 5 грудня відбувся урочистий захід, присвячений всім представникам українського війська, гідним нащадкам великих прадідів в чиїх жилах пульсує гаряча кров і дух героїчних запорожців, хто сьогодні є захисником України та прикладом для наслідування, справжнім героям нашого часу.  А також людям завдяки яким наші захисники «мають очі», техніку, одяг, продукти, ліки, все необхідне для гідного протистояння ворогу. Це велика армія волонтерів, які не шкодуючи себе роблять все для того, щоб допомогти нашим воїнам на передовій.
12
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять   загиблих земляків та усіх патріотів, які віддали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України.

Від імені Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету привітала присутніх секретар міської ради Наталія Клименко зазначивши, що у складний для країни час волонтери першими відгукнулися та прийшли на допомогу українським військовим, а також подякувала військовослужбовцям за вірність військовому обов'язку, за гідну та віддану службу українському народові. Побажала мирного неба над головою, добра, щастя, злагоди і благополуччя. 
12

Грамоти,   квіти було вручено військовослужбовцям і волонтерам, які постійно допомагають бійцям на передовій у зоні проведення АТО.  

Під час  урочистої частини відбувся святковий концерт, який підготували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, створивши святковий настрій для всіх учасників заходу.  
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 748 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты